Gift vid första ögonkastet-Albin Ringstad har blivit pappa

Albin Ringstad, Lena Bleckberg

Albin Ringstad gifte sig vid första ögonkastet förra året i SVT:s succéserie Gift vid första ögonkastet. Mycket har däremot hunnit hända sedan dess och Albin har funnit kärleken på nytt. Nu kan han även titulera sig som pappa till en liten son.
Läs ovanliga namnvalet här!
Alla deltagare i "Gift vid första ögonkastet" – säsong 7
Slå på ljud

Albin Ringstad, 31, var en av deltagarna som ställde upp i Gift vid första ögonkastet 2020 och parades då ihop med Elina Raeder, 35. I det sista avsnittet, när paren ska välja om de vill fortsätta vara gifta, fick Albins och Elinas kärlekssaga ett abrupt slut.

Paret kom snabbt fram till att det fanns en del olikheter mellan dem. Dessutom hade Elina katter och Albin är kattallergiker. Trots det ville Albin fortsätta äktenskapet – men Elina valde att avsluta förhållandet.

– I mitt huvud så innebär ett ja att ”vi testar lite längre och ser vad som händer”, sa Albin då till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Albin Ringstad fann kärleken efter programmet

Även om det inte blev kärlek för Albin i just Gift vid första ögonkastet så var hans medverkan långt ifrån förgäves. När programmet sändes på tv fick han nämligen ett meddelande på Instagram som var ytterst intressant.

– Hon skrev till mig på Instagram när Gift vid första ögonkastet gick på tv. Vi började prata lite och så blev det så extremt intressant väldigt snabbt. Ett tag senare var vi förlovade, har Albin tidigare berättat för Hänt plus.

Hon som fångat Albins hjärta är ingen mindre än Lena Bleckberg, 33, och idag är de som sagt förlovade. Albin ville egentligen vänta tills nästa skottår (år 2024) med att fria till Lena, men han kunde inte hålla sig. Hur och när bröllopet går av stapeln är dock fortfarande oklart.

– Nej, vi har inte bestämt än om vi gör en liten mindre variant under pandemin eller om vi väntar tills vi kan bjuda in alla vi vill. Även här går vi på känsla, men det är klart att jag vill vara gift med Lena, berättade Albin för Hänt.

Albin Ringstads familjelycka med sonen Franke

Och det var ju inte bara bröllop som stod på agendan för paret, Lena var ju också gravid och nu har den lilla bebisen äntligen kommit till världen! Det blev en son och han har fått namnet Franke.

”Välkommen till oss Franke! Som vi har väntat och som vi har längtat. Nu är du här, en dag gammal och fy fan vad jag älskar dig”, skriver Albin på Instagram.

I kommentarsfältet kryllar det nu av gratulationer från följarna och även ex-frun Elina har lämnat en oväntad kommentar. Det verkar nämligen som att Franke föddes exakt samma dag som Albin och Elina gifte sig två år tidigare.

”Och han tajmade bröllopsdagen”, skriver Elina till bilden på Franke.

Albin Ringstads egna ord om att ha blivit pappa

När Hänt når Albin berättar han om den stora lyckan, men att Frankes födelsedag inte ska blandas ihop med någon som helst annan dag. Dagen han föddes är endast Frankes dag.

”Vi är så lyckliga och alla mår bra! Lite trötta kanske. Det känns helt fantastiskt att ha blivit pappa till lille Franke, jag är störtkär!”, skriver Albin till Hänt och fortsätter:

”Han kom till världen i onsdags och tajmade sin alldeles egna födelsedag helt perfekt!”

LÄS OCKSÅ: RASAR Tittarilska mot TV4 efter förändringen i Idol

LÄS OCKSÅ: GICK FEL Därför ljög Magdalena om skönhetsingreppet

FOTO: YOUTUBE, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN