TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Montazami bryter tystnaden om kärlekskrisen med maken

06 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Maria Montazami och Kamrans äktenskapskris
Hollywoodfrun Maria Montazami och hennes make Kamran Montazami har under en längre tid haft det ordentligt tufft. Nu har de äntligen kommit på ett knep som har räddat deras äktenskap.
Annons

Hon är hela Sveriges Hollywoodfru. Maria Montazami, 52, har varit en del av den populära tv-serien sedan start, och har hunnit bli en folkkär och älskad profil.

2013 var hon med i dansprogrammet Let’s dance där hon slutade på en tredjeplats. Trots glädjen över att det gick så bra för henne var det en mörk perioden för henne. Hon och maken Kamran Montazami hade sitt livs största kärlekskris.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag sa att jag kommer tillbaka om två veckor, jag kommer säkert åka ut första veckan. Men jag var ju där i elva veckor och Kamran har aldrig dammsugit, aldrig varit själv med Emma och Nicholas (de två yngsta av deras fyra barn, Reds. anm) och han är überorolig. Han är jätterädd att något ska hända så det blev helt fel, och sen alla skriverier och det var lite svårt, säger hon i podcasten Nemo möter en vän med Nemo Hedén.

När hon väl kom hem igen började de spela in Svenska Hollywoodfruar direkt, vilket gjorde det hela ännu värre.

Annons

– Det var nog den tråkigaste säsongen att göra. Vi försökte vara vänner men vi var jätteosams. Det tyckte jag inte var så kul, säger Maria Montazami.

Hon och Kamran har sedan dess jobbat hårt med sitt förhållande. De har bråkat en hel del och resan har varit en bergochdalbana.

– Kamran tyckte ett tag att ”Maria du bryr dig inte om mig, du jobbar och du ligger alltid på soffan när jag kommer hem”. Jag sa att ”Men ligger på soffan? Du kommer hem halv tio och då ska jag upp och hoppa med mat och vara glad, det funkar inte”, berättar Hollywoodfrun.

Maria Montazami tyckte också att han inte brydde sig om henne och klagade på att han aldrig bjöd ut henne på dejter. Nu har de kommit på ett knep som gör att de inte har bråkat på ett helt år. Hon kallar den nya metoden för en succé!

– Då sa vi att varför gör vi inte så att jag lagar mat till dig måndag till fredag och du tar ut mig på dejt lördag och söndag. Då vet du att när du kommer hem finns det mat och jag är här och på helgerna vet jag att jag kan klä upp mig, hoppa in i Ferrarin och bara köra ut, lyxa oss och ha det kul. Nu har det gått sedan september och vi har haft så jäkla kul.

Vi blir så glada att höra att det går bra för vår älskade Hollywoodfru och hennes stora kärlek!

FOTO: Ibl

Annons