TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Montazamis stora oro för makens reaktion: "Jag är så nervös"

10 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Maria Montazami är orolig för sin makes heta temperament. I "Svenska Hollywoodfruar" berättar tv-profilen nu om hur upprörd Kamran kan bli om hon möblerar om.
Annons

Maria Montazami, 51, har varit gift med maken Kamran Montazami, 56, i 27 år, men det är inte alltid de drar jämnt. När tv-frun medverkade i TV4:s “Let’s dance” 2013 fick maken ett rykte om sig att ha hett temperament, efter att ett stort bråk uppstått mellan honom, Maria och Marias dåvarande danspartner Kristjan Lootus, 37.

Nu berättar Maria Montazami att det finns fler tillfällen där Kamrans humör kan ta oväntade vändningar. I kvällens “Svenska Hollywoodfruar” vill tv-profilen möblera om i hemmet och flytta på ett gammalt piano. Men när hon funderar på hur Kamran ska reagera över förändringen blir hon rädd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Min make blir inte glad över att jag flyttat pianot. Ibland vore det kul att ha en make som kan säga “vilken bra idé Maria, jättekul, det där ska vi prova, fantastiskt, var får du allt ifrån?”. Det är sånt man vill höra från sin man, men jag får höra “flytta aldrig på pianot, jag kommer att bli jättearg om du gör det”. Ni kan ju fatta vilken sits jag är i nu. Det kommer nästan vätska ut munnen för att jag är så rädd, säger hon i programmet.

Annons

Trots rädslan för makens förmodade reaktion, väljer Maria ändå att flytta på det stora pianot. Efter ommöbleringen ber hon också sin assistent Anna, som har hjälpt till, att stanna kvar hos henne tills Kamran kommer hem och får se förändringen.

– Jag hoppas att Anna är kvar när Kamran kommer hem, för jag tror inte att jag kan ta den smällen själv. Blir Kamran arg och säger “Vad har du gjort?”… Då blir man osäker själv och allt man tycker är fint blir fult, säger Maria Montazami och fortsätter:

– Jag är så nervös just nu, men jag tror att det kan bli bra. Jag tar ett djupt andetag. Vi får ta det som det blir.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 ikväll, tisdag, på TV3 och Viafree.

Foto: IBL

Annons