Maria Lundqvists yngre pojkvän Kristoffer Hellström vill inte ha barn

Maria Lundqvist & Kristoffer Hellström

Maria Lundqvist har fyra barn från ett tidigare äktenskap.
Men några barn med den 21 år yngre pojkvännen Kristoffer Hellström ser det dock inte ut att bli.
– Har tjatat jättemycket, säger Maria.
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad
Slå på ljud

I 20 år var skådespelerskan, Maria Lundqvist, 58, gift med ex-maken Mikael Bengtsson, 64, innan paret bestämde sig för att gå skilda vägar. Under äktenskapets gång fick paret barnen Anton, Arvid samt Alva och Nora ihop.

När Maria avslöjade att hon träffat kärleken på nytt i den 21 år yngre skådespelaren Kristoffer Hellström, 37, var det många människor som höjde på ögonbrynen.

Men nu har paret varit tillsammans i över ett decennium och vid flera tillfällen har Maria kommenterat åldersskillnaden.

Så träffades Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström

När paret medverkade i TV4:s program Anders knackar på i slutet av förra året öppnade de upp sig om sin relation och hur de träffades.

– Kristoffer och jag, vi träffades i en period där jag säkert längtade efter någonting nytt. Vi gjorde en föreställning ihop i Karlstad och började med en gång att snacka väldigt nära, och lekfullt. Vi var väldigt nyfikna på varandra som människor, sade hon i programmet.

Hon fortsatte:

– I och med att det är så stor ålderskillnad mellan mig och Kristoffer, jag var ju 46 redan när vi träffades och han 25, så trodde jag aldrig att det här kunde bli något skulle resultera i någonting annat än vänskap.

Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström. Foto: Johan Jeppsson/TT

Maria Lundqvists barnbesked med yngre pojkvännen Kristoffer

När paret gästade Malou efter tio nyligen öppnade Maria Lundqvist upp sig om sorgen över att hon och Kristoffer inte har några barn tillsammans.

– Jättesorgligt. Jag har tjatat jättemycket på dig om du verkligen inte vill att vi ska försöka… Jag var ändå 46 år när vi träffades. Så det var på gränsen till att man skulle kunna, säger hon i programmet och fortsätter:

– Men du har varit ganska stark med att säga att du inte vill… Eller så har du sagt såhär: ”Om jag är tvungen att välja mellan barn och dig, så är valet självklart.” Då har jag varit nöjd med det. Sedan har du formulerat att du nog inte vill ha barn.

Maria Lundqvist och 21 år yngre pojkvännen Kristoffer Hellström. Foto: TV4

LÄS OCKSÅ: Erik Elias vassa svar efter Anders Bagges uttalande i Idol 2021

LÄS OCKSÅ: Tommy Körbergs svåra kamp med hälsan – 1 år efter hjärtoperationen

FOTO: Johan Jeppsson/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN