Idol 2023 marknadsföring banner

Maria Forsbloms avbryter Leif GW Persson i Nyhetsmorgon – stora missen

14 jun, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Felicia Hovryd
Maria och Leif i Nyhetsmorgon.
Den stående gästen Leif GW Persson gästade Maria Forsblom under söndagens Nyhetsmorgon.
Men under intervjun blev det en miss och Maria avbröt Leif.
– Men förlåt!, säger Forsblom.
Annons
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

Krimprofessorn Leif GW Persson, 77, är en stående gäst i TV4:s Nyhetsmorgon. Oftast är samtalsämnet veckans brottshändelser, men ibland blir det alltifrån vardagsbekymmer till väder!

Men när Leif nyligen gästade programmet så berättade programledaren Maria Forsblom att Leif är en av de kändisarna som flest svenskar vill resa med. Men varför avbröt Maria mitt i intervjun? Läs här!

Leif GW Perssons hemliga relation med Lars Lerin

Samtalet inleds med att Maria och GW diskuterade resebyrån Apollos lista som svenska folket vill resa med. De som toppar listan är bland andra Bianca Ingrosso, Zlatan Ibrahimovic Leif GW Persson, Zara Larsson, Lars Lerin och Pernilla Wahlgren.

– Jag vet att jag tidigare har legat överst beror på att folk aldrig har rest med mig, det är verkligen ingen höjdare. Om man inte ska besöka brottsplatser kan det finnas en poäng att resa tillsammans med mig så ingen är gladare än mig. Jag känner ju många av dem här på listan, säger Leif i programmet och fortsätter:

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Det finns ett par som jag gärna skulle tänka mig resa bort med och så finns det några som jag inte för mitt liv vill resa bort med.

När Maria frågade Leif vem han helst reser med blev svaret självklart – nämligen Lars Lerin!

– Lars Lerin som jag tycker mycket om och känner ganska hyggligt väl, han precis lika god som han verkar vara när han framträder i tv och är även det privat. Han fick visa mig hur man kan måla på det fantastiska viset.

Maria Forsbloms miss – avbröt Leif mitt i intervjun

Det blev minst sagt stel stämning i studion när Maria plötsligt avslutade Leifs berättelse om hans och Lars semesterplaner.

– Du är välkommen tillbaka och berätta om den sommarresan. Jaha, nej men förlåt! Jag trodde att vi skulle bort, nu vet jag inte vad som händer om vi ska avsluta eller inte, säger Maria.

Annons

Men Maria fick sedan höra i snäckan att inslaget med Leif inte alls var slut och fick istället sätta sig ned igen med gästen.

Ibland kan det även gå fel för de mest rutinerade programledarna!

FOTO: TV4

Annons