ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Forsbloms intima fråga till Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

03 sep, 2021 
Maria Forsblom och Steffo
Maria Forsblom och Steffo Törnquist ledde Nyhetsmorgon ihop ett par dagar denna vecka.
Stämningen i studion blev dock lite annorlunda när Maria antydde att hon ville kyssa sin kollega i direktsändning.
Läs här för att få reda på vad Steffos svar blev!
Annons
5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4Brand logo
5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4

Nyhetsmorgon är programmet som varje dag låter tittarna bjudas in till ett fullspäckat schema med gäster, nyheter och matlagning. Programmet är känt för sina radarpar och genom åren har många olika programledare tagit plats. Du minns väl att Suzanne Sjögren, Annika Jankell och Ebba von Sydow är några av de som också lett Nyhetsmorgon?

Under torsdagen och fredagens sändning var det Maria Forsblom och Steffo Törnquist som ledde tittarna genom programmet. Men det fanns en sak som stack ut under torsdagens program – och det var Maria Forsbloms intima fråga till kollegan Steffo, som gjorde att han blev helt ställd.

Steffo Törnquist karriär på TV4 – var med och startade upp

Steffo Törnquist har en lång karriär på olika nyhetsredaktioner och räknas som en av pionjärerna på TV4. För 31 år sedan, år 1990, var han med och byggde upp kanalen. Under 1993 till och med 1995 arbetade han som reporter på Nyheterna. Han har dessutom varit producent för en rad olika dokumentärer som En svensk krigare i Vietnam och Djävulens lotteri.

Annons

Men sedan flera år tillbaka är Steffo Törnquist en av de återkommande programledarna i Nyhetsmorgon. Vi brukar se honom leda morgonprogrammet med bland andra Jenny Strömstedt, Sofia Geite eller Maria Forsblom.

– Jag blir nog kvar på Nyhetsmorgon över nästa ordinarie riksdagsval och regeringsbildning, det till säga 1,5 år till. Jag älskar ju det politiska spelet, sa han då.

Maria Forsbloms frågade om hon fick kyssa Steffo i direktsändning

I veckans Nyhetsmorgon, när Maria och Steffo ledde programmet, hände något oväntat. När Maria skulle avsluta en intervju så frågade hon Steffo om en kyss.

– Om du får sista tio sekunderna nu, vad skulle du göra av dem?, frågar Steffo.

– Vet du vad det första jag tänkte? Kyssa dig. Men det ska jag inte göra, säger Maria Forsblom samtidigt som hon brister ut i skratt.

Annons

– Jag kan säga att det tar mer än tio sekunder, påpekar Steffo, varpå Maria föreslår:

– Vi kan ta ett handslag i alla fall?

TV4-profilens egna ord om händelsen i Nyhetsmorgon

I ett meddelande till Hänt berättar Maria Forsblom nu själv om den oväntade händelsen i direktsändning.

”Haha, ja i direktsändning hinner man inte alltid tänka igenom vad man säger. Det är spontanitet i dess renaste form. Här var det tydligt att munnen pratade innan hjärnan hunnit ifatt. Men å andra sidan, Steffo är fin kille och om man bara har 10 sekunder kvar här på jorden så vill man väl ändå avsluta i kärlekens tecken. En kyss kanske var att ta i, men en varm och innerlig kram skulle han minsann få!”, skriver hon och fortsätter:

”Vi mår alla bra av skratt, och kanske framförallt på morgonen, så jag är glad om någon blev glad av den för tillfället filterlösa Maria”.

FOTO: TV4

Annons