Maria Forsbloms avslöjande om Martin Järborgs bakom kulisserna i Nyhetsmorgon

Exklusivt

Maria Forsblom och Martin Järborg blev en riktig super-duo i Nyhetsmorgon när Soraya Lavasani var på föräldraledighet. Nu berättar Maria för Hänt vad Martin alltid gjorde för henne när kamerorna var av.

Maria Forsblom, 34, och Martin Järborg, 42, är några välkända ansikten för Nyhetsmorgon-tittarna. Länge var det Martin och Soraya Lavasani, 39, som sände tillsammans, men när hon gick på mamma-ledighet så fick helt enkelt Maria hoppa in i hennes ställe.

Och vilken succé det blev! Maria och Martin utstrålade en energi som gick rakt igenom tv-rutan, och nu berättar Maria för Hänt att kemin mellan dem verkligen fanns där.

– Jag tror att vi var så trygga med varandra att vi kunde vara 100 procent oss själva. Man litade på att den andra skulle förstå en och fortsätta på det spår som man hade börjat på och att den andra skulle förstå skämtet, säger Maria till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maria om att jobba med Martin Järborg

När det stod klart att det skulle vara Maria som tar över för Soraya visste hon vem Martin var, men de hade aldrig jobbat med varandra på det sättet förut.

– Vi hade ju stött på varandra eftersom vi båda jobbat på TV4 väldigt länge. Men vi hade aldrig jobbat nära varandra så att när det blev klart att jag skulle köra måndagar, tisdagar och onsdagar med honom. Då minns jag att jag gick upp till honom och sa "jaha då ska vi köra ihop, det blir väl spännande" och sen var det bara från noll till hundra, berättar Maria för Hänt.

Men nu är alltså Soraya och Martin återförenade och i nuläget är det oklart om Maria och Martin kommer få jobba tillsammans igen.

– Det var två olika känslor i det. Det var jätteroligt att Soraya kom tillbaka, samtidigt som jag kände att det var jättesynd att jag och Martin inte kunde fortsätta jobba, säger Maria till Hänt.

Martin Järborg, Maria Forsblom

Martin och Maria i Nyhetsmorgon.

Foto: TV4

Marias ord om Martin – det gör han bakom kulisserna

Bandet mellan Martin och Maria är med andra ord starkt och nu berättar Maria om något som Martin brukade göra för henne varje morgon – som tittarna inte fick se!

– Tittare tycker ju ofta att det är jobbigt med reklamen på TV4, men vi morgonjobbare är väldigt glada för dem för det betyder dryckpaus. Det blir ganska många koppar på en morgon, säger Maria och fortsätter:

– Martin kan trycka tre svarta koppar före startvinjetten har gått! Han hade även den goda och snälla vanan att skriva ut bådas manus medan jag satt i sminket. Dessutom stod ofta en kaffekopp bredvid manusbunten när jag kom inspringandes från sminket i sista sekund. Fin kollega va?

LÄS OCKSÅ: SANDSLÖST! Här byggs världens största sandslott – se otroliga klippet

LÄS OCKSÅ: MÄRKT FÖR LIVET Louies ovanliga tatuering – för Magdalena

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!