LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Forsblom påkommen i direktsändning – tabben i Nyhetsmorgon: ”Läxa”

26 jun, 2024 
Det blev en lite oväntad start för Maria Forsblom i dagens avsnitt av Nyhetsmorgon.
Nu har allt fångats på bild!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordetBrand logo
Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordet

Nyhetsmorgon är inne i semestertider och det märker man på flera olika sätt. För det första är programmet kortare än vanligt, nu sänder man mellan 06:48-10:00 på dagarna. Man märker det även på att de uppskattade inslaget "Sommargästen" är tillbaka samt att de ordinarie programledarna är lediga.

Dagen till ära var det Maria Forsblom, 37, som jobbade tillsammans med Axel Pileby, 37. Att Axel hoppar in som programledare i Nyhetsmorgon händer bara på somrarna och över jul. Men trots det så är han väldigt omtyckt av tittarna.

”God morgon fina Maria och Axel, så kul att se Axel! Hänger med er såklart ha en trevlig dag”, skriver en person på Nyhetsmorgons Instagram.

”Välkommen Axel, den mest professionella!”, skriver en annan.

Annons

Marias miss i Nyhetsmorgon – här avslöjas allt

När dagens program drog igång stod Maria och Axel uppradade framför kameran.

– God morgon och varmt välkomna till Nyhetsmorgon. En bra dag blir det! Det är kul att stå här med dig, säger Maria i sändningen och vänder sig mot Axel.

– Detsamma! Du, jag kollade faktiskt upp under gårdagen att det är exakt ett halvår sedan vi jobbade sist. 26:e december, på annandagen!, inflikar Axel.

Denna sekvens är något som Nyhetsmorgon valt att lägga upp på sociala medier och om man tittar noga kan man se Marias skor på golvet...

”Nästan redo för Nyhetsmorgon onsdag”, skriver TV4.

NYHETSMORGON
Där är ju Marias skor!FOTO: TV4

Maria Forsblom om tabben: ”Läxan är gjord”

När Hänt når Maria berättar hon vad det egentligen var som hände där i studion och varför hon inte hade hunnit ta på sig skorna.

Annons

”Jag såg att jag missat att dölja pumpsen. Det känns för tidigt att börja med pumps kl 5:30 vilket är då jag byter om nu när vi startar programmet 6:48 på sommaren, så därför har jag alltid ett par tofflor som väntar på mig i garderoben och de har jag på mig så länge som fötterna inte syns i sändning.”, skriver Maria i ett meddelande till Hänt och utvecklar:

”Det är mitt sätt att mjukstarta morgonen och vara lite snäll mot kroppen, men läxan är gjord. Jag måste komma ihåg att gömma de skorna jag ska ha i sändningen tills dess att det är dags för dem, haha.”

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons