ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Forsblom om hånglet med TV4-kollegan: ”Framåt småtimmarna”

20 okt, 2023 
Linn Seipel
MARIA FORSBLOM
Folkkära programledaren Maria Forsblom har synts i TV4 länge.
Nu berättar hon om gången då hon och en kollega uttryckte sin kärlek till varandra lite extra mycket!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Programledaren och journalisten Maria Forsblom, 37, har vi kunnat se i TV4:s Nyhetsmorgon i över tio år. Men hennes karriär på TV4 började redan 2003 då hon praktiserade som studiovärdinna.

Med det sagt har det hunnit bli ett antal jobbfester genom åren, och ett flertal kollegor har kommit att bli goda vänner även privat.

När Hänt möter henne berättar hon om en kvinnlig kollega som hon kanske kommit lite extra nära. Så pass att de utbytt en liten kyss!

Maria Forsblom om kyssen med TV4-kollegan

I ett Hänt-segment av den klassiska leken ”jag har aldrig”, frågar vi Nyhetsmorgon-profilerna Anders Pihlblad, 55, och Maria Forsblom en rad påståenden, vilka de får ta ställning till huruvida de gjort eller inte.

Annons

Att Anders svarar ”ja” på påståendet ”jag har aldrig hånglat med en kollega" är föga förvånande eftersom han är gift med programledaren för Efter fem, Henrik Alsterdal, 44. Men när Maria med ett fniss sträcker upp "ja"-skylten till påståendet blir vi förstås väldigt nyfikna!

– Hånglat kanske är att ta i, men en puss på munnen, säger Maria och fortsätter:

– Jag och Anna Brolin var på ett bröllop för några år sedan, och då visade vi kvinnlig vänskap med en puss på munnen framåt småtimmarna. "Jag tycker så mycket om dig!, sa vi till varandra och pussades.

Maria Forsblom om kändiscrushen på Niklas Strömstedt

Anna Brolin är inte den första kändisen Maria Forsblom hyst varma känslor för. I samma intervju med Hänt fick vi också höra att hon som ung haft en riktig kändiscrush på ingen mindre än Niklas Strömstedt. Det vill säga TV4-kollegan Jenny Strömstedts make!

– Det är lite roligt eftersom Jenny jobbar här och hon är gift med den personen som jag var lite smygkär i. Det här var dock en typ 10-årig Maria Forsblom.

Ännu har hon inte berättar om smygförälskelsen för varken honom eller frugan och tillika kollegan Jenny Strömstedt.

– Förhoppningsvis reagerar Jenny med glädje. Hon har en väldigt fin man.

Men Maria är nog inte sugen på att bli tillsammans med varken Niklas Strömstedt eller Anna Brolin idag. Hon har nämligen sedan 14 år sedan ett förhållande med sambon Emil Hägglöf, 39, som hon har två barn med – sönerna Milian, 8, och Matheo, 5.

Annons