Maria Forsblom försvinner helt från TV-programmet

Maria Forsblom

Maria Forsblom är en hyllad programledare.
Men nu försvinner hon från det omtalade programmet.
– Nu vet jag hur allt gick till, säger hon till Nöjeslivet.
1:07

Efter reklamen: Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär

(1:07)

Programledaren Maria Forsblom, 35, har varit med i Nyhetsmorgon sedan 2013 och numera är hon en av de mest omtyckta profilerna.

I början på året tog hon nästa stora steg – hon fick nämligen då äran att leda det helt nya programmet Secret Song som kommit till Sverige.

Programmet går ut på att svenska kändisar överraskas med en låt som de har någon slags koppling till och som ligger de lite extra varmt om hjärtat. Låten framförs av olika artister men det är någon nära till kändisen i fråga som ligger bakom framförandet. Men programmet har minst sagt mött på både ris och ros..

Alex och Sigges sågning

Två profiler som sågat programmet är Alex Schulman och Sigge Eklund. I deras podcast pratar de om dålig dramaturgi och kommer då in på Secret song.

– "Nyhetsmorgon-Maria" som nu är "underhållnings-Maria", säger Alex och fortsätter:

– Ska hon tillbaka sen till Nyhetsmorgon eller? Jag är uppriktigt nyfiken på hur man tänker, att det numera är helt problemfritt? Man kan vara programvärd för ett nyhetsprogram och med den integriteten som det kräver, och sen så kan man då på kvällstid leda ett tjöt- och gråtprogram, är det är okej eller?

Sigge säger då:

– Det kanske uppskattas, att hon hanterar en känslomässig berg- och dalbana i Secret song, och sen kan hon leverera starkare känslor i nyheterna, tänker man kanske.

Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil

Se klippet här!

Exklusivt
Prins om relationen till Helené idag – efter anklagelserna

Nu försvinner Maria Forsblom från TV4-programmet

Under söndagen var det säsongsavslutning för Secret Song Sverige, sedan försvinner programmet från tv-tablån.

Detta innebär alltså att tittarna inte längre kommer att få se Maria Forsblom på den tv-scenen.

Däremot är hon ju kvar i Nyhetsmorgon. Sen om det kommer en ny säsong av Secret song någon gång i framtiden vet vi inte än – men om Maria får välja leder hon gärna en till säsong av Secret Song.

– Det är ett program jag gärna skulle vilja göra igen, nu vet jag hur allt gick till, har hon tidigare sagt till Nöjeslivet.

FOTO: TV4/TV4PLAY

SENASTE NYTT!