ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Farmen-Prins om relationen till Helené idag – efter anklagelserna i Farmen

13 mar, 2022 
PRINS WENDEL, HELENÉ FRANSSON
Inför att Prins skulle göra sitt val av andrekämpe kallade Helené honom för råtta och att han skulle hålla sig till att välja en kille. Nu berättar Prins för Hänt om hur deras relation ser ut idag.
Annons
Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gårdenBrand logo
Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

Årets säsong av Farmen börjar närma sig finalveckan och i kvällens avsnitt avgörs det om det blir Prins Wendel, 60, eller Keshia Barbour, 31, som får en finalplats!

Den här veckan har Helené Fransson, 26, varit storbonde och hon valde Prins till förstekämpe. Prins valde då i sin tur Keshia till andrekämpe och reaktionen från Keshia och Helené blev minst sagt kylig. De såg det som att Prins hade hotat Helené med att om han blir vald till förstekämpe kommer han välja Keshia till andrekämpe och därmed slå ut henne.

Men nu berättar Prins för Hänt att valet av andrekämpe enbart handlade om ett strategiskt val.

– Ja alltså jag försökte ju vara lite strateg liksom. Visst hade jag velat vara uppe i en fysisk kamp, men sedan får man ju också försöka vara strateg och försöka hitta en väg som man kan komma fram till finalveckan, berättar Prins för Hänt.

Annons

Hårda anklagelsen mot Prins efter andrekämpevalet

Efter att Prins hade valt Keshia till andrekämpe blev det liv i luckan och Helené anklagade Prins för att vara en rädd råtta.

– Han är en rädd liten råtta, säger Helené i programmet.

Att Helené sa så om Prins har hon fortfarande inte sagt förlåt för.

– Nej. Nej hon har inte sagt förlåt, berättar Prins för Hänt och fortsätter:

– Nej men alltså det är hennes uttalanden, det får stå för henne så att säga. Jag spelar mitt spel och jag står för det jag har sagt och gjort till 100 %. Gör hon ett uttalande så får hon stå för det, det är ingenting som jag reflekterar över.

FARMEN 2022
På kräftskivan kunde farmarna inte riktigt slappna av för alla var nervösa inför Prins val.

Så är relationen mellan Prins och Helené idag

Sedan dess har mycket hänt och farmarna har setts umgås tillsammans, bland annat anslöt Prins och hans fru när gruppen var på plats på en invigning i Malmö. Nu berättar Prins om relationen till Helené idag.

Annons

– Nej men alltså jag har inga bad feelings på något sätt, absolut inte. Det är ett spel liksom och ibland flyger det ut saker som hon kanske inte menar. Eller så menade hon det, jag vet inte.

På sociala medier har vissa tittare uttryckt ett agg mot vissa farmare och nu berättar Prins att Helené är en av dem som drabbats. Detta är ett beteende som Prins ser som oacceptabelt och nu stöttar han henne.

– Men alltså Helené har ju fått mycket skit på sociala medier. Det är massa hot och grejer och mycket annat. Jag har sagt att jag stöttar henne till 100 %. Kan jag på något sätt stötta henne på något sätt så gör jag det till 100 %. Hon är inte värd det, absolut inte, säger Prins till Hänt.

Har du behövt stötta henne någonting?

– Nej, nej men jag har bara sagt att jag stöttar henne till 100 % liksom och det pratade vi om på invigningen också.

FOTO: TV4

Annons