margaux dietz

Jacob Liebermann talar ut – Margaux bryter ihop efter orden om sonen

Margaux Dietz, Jacob Liebermann

Efter den stora kritikstormen bryter nu Margaux Dietz tystnaden i SVT Edits nya dokumentär Kan vi förlåta Margaux?
I filmen får tittarna även se Margauxs exman Jacob Lieberman tala ut om händelsen och orosanmälningarna gällande deras gemensamma son.
Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”
0:23

Efter reklamen: Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”

(0:23)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det har ekat tomt från Margaux Dietz, 32, på senaste tiden och hennes sociala medier har inte uppdaterats på en månad. För ett tag sedan publicerade influencern en video på Youtube där hon filmade en sovandes och blåslagen man utanför sin dörr.

Matagux lät även sin son peta på mannen och istället för att ringa polisen direkt så valde hon först att ringa sin personliga tränare.

Klippet spreds fort och blev genast viralt och kritikstormen som rasade in mot Margaux var enorm. Efter det tog Margaux en paus från allt fram tills nyligen då hon valde att tala ut om händelsen i den nya dokumentären Kan vi förlåta Margaux?.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Margaux Dietz talar ut efter omtalade videon

I dokumentären berättar Margaux öppenhjärtigt om hela händelsen och berättar om hur livet ser ut idag – en månad efter publiceringen.

– Det har gått en månad exakt idag sedan publiceringen och det första jag gjorde var att stänga av mobilen eftersom det ringde hundra samtal i timmen. Jag tog bort Instagram och jag tog bort internet på telefonen, säger Margaux.

Influencern berättar även att hon vet att hon har gjort fel och att drevet som blev efter publiceringen är det sjukaste hon har varit med om. Margaux spenderar även mycket tid hemma sedan händelsen och lämnar sällan hemmet.

– Jag vet att jag har gjort fel, jag vet det. Jag känner liksom kritiken. Men hatet som föds ur ett drev är det sjukaste jag har varit med om.

Det är inte bara Margaux Dietz som får komma till tals i dokumentären. Tittarna får även se hennes familj och vänner samtala med influencern om hela händelsen och hur mycket kritik de har fått utstå.

– Det sista jag vill är att tycka synd om mig själv, för jag tycker inte synd om mig själv. Det är bara att mina vänner har fått utstå hat och min familj, säger Margaux.

Margaux Dietz om orosanmälningarna

Vi får även se när Margaux Dietz är påväg till ett polisförhör eftersom att hon har blivit polisanmäld efter publiceringen. Influencern mottog också flera orosanmälningar angående gemensamma sonen som hon har tillsammans med exmaken Jacob Liebermann.

– Att bli polisanmäld är en sak men det absolut tuffaste är att jag fick orosanmälningar till socialen, berättar hon.

Även Jacob talar ut om orosanmälningarna i dokumentären.

– Jag hade haft ett möte på stan så ringde det i telefonen. Då var det från socialtjänsten och det var en handläggare som då berättade att Margaux hade blivit orosanmäld och att de ville ha ett samtal med oss. En orosanmälan kan komma från vem som helst, de kan vara helt anonyma. Så det var folk som inte hade någon koppling som hade synpunkter på Margaux, säger han.

Jacob Liebermann bryter tystnaden om händelsen med Margaux

Efter det bokade exmakarna in ett möte så snabbt som möjligt med socialen och väl där lästes alla orosanmälningar upp – som inte bara rörde sig om en enstaka utan fyra.

– Den stunden var den absolut värsta under dessa veckor, för att det viktigaste man har i hela världen är sitt barn. Allt annat spelar ingen roll, ska jag bli av med det enda som egentligen betyder något nu, säger Margaux i tårar.

Jacob avslutar med att att han var lugn och trygg med att det inte skulle bli någon utredning.

– Efter en vecka hörde de av sig och sa ”its all good”.

I dokumentären framgår det också att orosanmälningarna inte ledde till någon vidareutredning.

Hänt har sökt Jacob Liebermann för en kommentar.

FOTO: SVT, YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN