LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz visar upp sonen igen – två år efter beslutet

27 apr, 2023 
Simon Lundh
Margaux Dietz och Jacob Libermann
Margaux Dietz valde för två år sedan att inte ha med sonen lika ofta i inlägg på sina sociala medier.
Nu visar hon återigen upp Arnold igen.
– Till er som nu undrar, skriver Margaux på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”Brand logo
Margaux Dietz om sommarplanerna med sonen Arnold: ”Inte en…”

Margaux Dietz, 32, är van att visa upp sitt liv på sina sociala mediekanaler. Den som följer henne kanske har märkt de senaste åren att hon inte lika frekvent visar upp videos och bilder på sonen Arnold, 6.

Efter kritikstormen – valde att inte visa upp sonen

För ungefär två år sedan bestämde sig Margaux för att inte längre visa upp sonen lika frikostigt i sina kanaler längre. Detta efter att det då diskuterades om den problematiken som fanns kring att visa upp barn på sociala medier. Istället valde Margaux att låta sonen Arnold vara med mindre. Något som hon då berättade om.

”Att bli mamma är det bästa som hänt mig. Jag, precis som så många andra föräldrar, har med stolthet visat upp mammalivet i mina sociala medier. Men utvecklingen i sociala medier går väldigt fort”, skriver Margaux i ett inlägg och fortsatte:

”Därför har jag genom åren själv behövt tänka till, omvärdera egna beslut och sätta egna gränser. Bland annat beslutade jag i somras att inte längre ha med Arnold i kommersiella samarbeten. Och jag visar som ni märkt och kommenterat inte Arnold på samma sätt som tidigare”.

Annons

Därför visar Margaux Dietz upp sonen Arnold igen

Nu visar Margaux återigen upp sonen på sitt Instagram konto i samband med Arnolds födelsedag. Något som hon delade med sig av i ett inlägg på plattformen.

”6 år sen kom du ut, men in i allas våra hjärtan. Man kan säga att det första du gjorde var en ordentlig entré in i det här livet det största i livet är att ha fått dela dina första ord, se dina första steg och dela alla skratt tillsammans. Du är vår ögonsten för alltid och jag njuter av att se hur otrolig du är som person.”, skriver Margaux och fortsätter sitt inlägg:

”Nu fyller du 6 år och skolan börjar i augusti och jag förstår inte var tiden tog vägen men en sak som är säker är att jag njuter av varje dag vi har tillsammans. Extra härligt att kunna fira som en familj imorse då det var Arnolds stora önskan på sin dag. ”.

För den som undrar om vi nu återigen får se mer av Arnold på Margauxs Instagram, så är hon tydlig att det bara var en engångsföreteelse:

”PS.till er som nu undrar om vi ska visa Arnold igen på sociala medier så är svaret nej, men idag är en speciell dag som vi vill dela. Men han lär väl skaffa egna snart Hoppas ni mår bra, nu ska vi fira ”

FOTO: Aftonbladet/TT

Annons