TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Margaux Dietz tystnad efter relationsavslöjandet med Emil Ingemarsson

12 jul, 2020 
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson
Margaux Dietz bekräftade tidigare i veckan sin nya relation med pojkvännen Emil Ingemarsson.
Men mer än några få ord i en livesändning har Margaux inte delat med sig av – nu berättar hon anledningen.
”Det är väldigt svårt”, skriver Margaux i ett blogginlägg.
Annons
Margaux Dietz och Jacob LiebermannBrand logo
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, bröt upp vid årsskiftet. Strax efter uppbrottet fortsatte de att spendera mycket tid tillsammans, detta främst för sonen Arnolds, 3, skull. Jacob var till och med anställd i Margaux företag under flera månader efter att paret hade gjort slut. Men efter ett tag var det dags att gå vidare för Jacob på jobbfronten. När han gästade podcasten Bathina – en podcast berättade han att det helt enkelt inte hade fungerat att båda jobba tillsammans och vara föräldrar ihop med sitt ex.

Både Jacob och Margaux har efter detta uttryckt glädje över beslutet att sluta arbeta ihop.

Nya relationen med Emil Ingemarsson

Margaux arbete innebär att dela med sig av stora delar av sitt privatliv. Därför blir det snabbt reaktioner ifall Margaux syns med någon ny person, som tidigare inte setts på hennes kanaler. I hennes senaste publiceringar har hon synts spendera mycket tid tillsammans med Emil Ingemarsson. Duon har bland annat rest ihop men Emil har även synts vara en del av Margaux och Arnolds vardagsliv.

Annons

När Emil sedan plötsligt en dag publicerade en video där han och Margaux syntes pussas väcktes spekulationerna snabbt. Kunde det vara så att Margaux och Emil inte längre bara var vänner? Trots följarnas alla frågor dröjde det flera dagar innan Margaux beslutade sig för att svara.

Det var under en livesändning i appen Bambuser som Margaux bekräftade relationen. När Emils namn kom på tal blev Margaux snabbt generad och lät istället vännerna Maximillian Müller och Joel svara på huruvida Emils och Margaux relation ser ut. Efter att de berättat att Emil är Margaux nya pojkvän, bekräftade även Margaux själv att det är sanningen.

Viktor Frisks ord om vännernas kärlek

Emil Ingemarsson är i grunden bästa vän med artisten Viktor Frisk och det var just genom den gemensamma vännen som paret träffades. För Hänt har Viktor tidigare berättat att vännernas nya kärleksrelation inte påverkat något gällande hans vänskap till dem.

Annons

Även om Margaux och Emil nu spenderar mycket tid ensamma så är de forfarande en trio med Viktor. Härom veckan syntes de alla tre på middag tillsammans.

Margaux bryter tystnaden: ”Svårt”

Förutom orden i livesändningen så har Margaux själv inte pratat om relationen med Emil i någon av sina kanaler. Nu väljer hon att öppna upp om varför hon varit tyst kring ämnet.

På tal om vår relation så känner jag att det är väldigt svårt att veta vad jag ska säga förutom att vi är glada ihop och att allt är väldigt mysigt just nu”, skriver Margaux i ett nytt blogginlägg.

FOTO: Youtube

Annons