Idol 2023 marknadsföring banner

Margaux Dietz ord efter pojkvännens drag med Viktor Frisk

27 aug, 2020 
Emil, Margaux och Viktor Frisk
Margaux Dietz och pojkvännen Emil Ingemarsson träffades genom deras gemensamma bästa vän Viktor Frisk.
Nu har Emil åkt iväg på en resa med Viktor utan Margaux – vilket Youtube-profilen nu väljer att kommentera.
– Det är lite märkligt, skriver hon.
Annons
Allt om Margaux Dietz
Allt om Margaux Dietz

Det var när Margaux Dietz, 29, och Viktor Frisk, 25, båda deltog i Let’s dance 2018 som en stark vänskap började växa. Efter inspelningen av programmet har duon fortsatt umgås flitigt och numera träffas de var och varannan dag. De syns ofta i varandras sociala medier och Viktor har kommit att bli en stor del av Margaux liv. Att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan Margaux och Viktor är någonting de båda har dementerat vid flera tillfällen.

”Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, skrev Viktor Frisk i ett inlägg på Instagram tidigare i år.

Viktor Frisks avslöjande om Emil

En annan person som Viktor Frisk har börjat umgås allt mer med det senaste året är Emil Ingemarsson, 26. Till en början fick även Viktor och Emil ofta frågan ifall det är en romans på gång mellan dem.

– Vi är absolut bästa vänner. Jag skulle aldrig kunna attraheras av Emil, sa Viktor i en video på Youtube nyligen.

Annons

Efter att Margaux Dietz och Jacob Liebermann, 35, gick skilda vägar i höstas har Youtube-profilen börjat umgås allt mer med Viktor och Emil. Trion har bland annat åkt iväg på resor ihop och det verkar som att de har väldigt roligt tillsammans.

Under våren började Margaux och Emil dock umgås mer och mer på egen hand. I juli avslöjade de att de är ett par.

Margaux sorg efter pojkvännens beslut

Trots att Emil och Margaux är nyförälskade har de valt att tillbringa sommaren på olika håll. Detta har lett till att många följare frågat hur det egentligen står till mellan dem. För ett par veckor sedan valde Viktor Frisk att förklara situationen i ett inlägg på Instagram.

”Nej vi är inte osams. Vi är bästa vänner nu och för alltid! Alla tre men vi har haft semester på olika platser”, skrev han då.

I augusti fick Emil och Margaux ett par lediga dagar tillsammans, innan det återigen blev dags för dem att skiljas åt. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Margaux om känslorna inför att pojkvännen ska åka iväg med deras gemensamma bästa vän Viktor Frisk.

Annons

”Mitt i natten lämnade Emil oss för att åka till Kroatien med Viktor. Haha, vi har blivit sån trio så det är lite märkligt när dom två sticker iväg utan mig”, skriver Margaux Dietz.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons