Artikeln innehåller reklamlänkar

Margaux Dietz om oron inför bröllopet med Jacob: ”Läskigt”

Margaux dietz oro inför bröllopet med jacob

I april ringer bröllopsklockorna för Margaux Dietz och fästmannen Jacob Liebermann. Det är mycket att stå i fram tills dess och samtidigt känner Margaux en oro inför den stora dagen.

2018 slutade på ett underbart sätt för influencern och Youtube-stjärnan Margaux Dietz, 28. Under en resa till Maldiverna friade hon till kärleken Jacob Liebermann, 33, som hon har sonen Arnold, 1, tillsammans med.

Inte nog med att Jacob svarade ja – det visade sig snart att även han hade planerat att fria till flickvännen under resan. Sedan dess har de pratat öppet och ofta om planerna inför bröllopet som kommer att äga rum redan i mitten av april.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Som om inte det vore nog har Margaux och Jacob också precis köpt ett nytt boende som de snart flyttar in i. Vindsvåningen i Vasastan i Stockholm är såld och den nya lyan, på 119 kvadratmeter, ligger även den innanför tullarna i Stockholm. Flyttlasset går i början av april, endast dagar innan bröllopet. Sonen fyller två år samma månad så att våren kommer att bli hektisk för familjen är det inga tvivel om.

I ett nytt blogginlägg skriver Margaux om att vara mitt uppe i all stress nu när den stora dagen närmar sig och att det känns läskigt.

”Det händer så mycket just nu fast ingenting händer egentligen, haha. Jag är så himla nervös för bröllopet redan nu, inte över saker som kan gå fel utan mer bara nervös och pirrigt i magen. Speciellt på kvällarna när jag ska sova. Jag undrar hur jag kommer känna när det närmar sig ännu mer, så läskigt.”, avslöjar Margaux.

Barnbeskedet

Influencern skriver också att hon klarar sig som bäst genom den hektiska perioden om hon känner att hon har kontroll. Och det gör hon genom att ha olika kategorier med att-göra-listor: jobb, flytt, bröllop och familj.

”Målet är att jag ska njuta av känslan precis som jag gjorde under graviditeten, hehe (försökte göra under graviditeten…)”, skriver Margaux på bloggen.

En sak hon har med på sin lista är bland annat att packa väskan – om Margaux skulle bli kidnappad för sin möhippa.

Det slog mig att det fan inte är lång tid kvar till bröllopet och jag tror nog att tjejerna har planerat något så jag vill vara väl förberedd, hehe…. Jacob trodde ju att han skulle bli lämnad ensam på en Finlandsfärja på svensexan så han la ner kontanter i skon som han hade sparat på inför det här, haha.”, skriver Margaux.

Men så finns det också de sakerna som inte prioriteras lika högt just nu, som får vänta. Vilket bland annat involverar renovering, bröllopstårta, bröllopsresa och:

”……….och ett syskon till Arnold samt att få Jacob att förstå att det är viktigt att marskalkarna har kläder som matchar oss alla, hehe.”, skriver Margaux på sin blogg.

LÄS MER: Margaux Dietz ryter ifrån efter kritikstorm: ”Blir mörkrädd”

LÄS MER: Margaux Dietz avslöjar annorlunda bröllopsbeslutet: ”Nervös”

FOTO: TT; Instagram

SENASTE NYTT!