Artikeln innehåller reklamlänkar

Margaux Dietz om kärlekskrisen med Jacob: ”Inte så jättebra”

Margaux Dietz med sambon

Att blir småbarnsförälder har tärt på förhållandet mellan Margaux Dietz och sambon Jacob Liebermann. Nu berättar hon naket och öppet om problemen.

Hon blev ett känt ansikte för hela svenska folket i årets upplaga av Let’s dance på TV4, där hon tog sig ända till kvartsfinal. Sedan dess har livet gått i ett för Youtube-stjärnan och influencern Margaux Dietz, 27, och framgångarna har varit många. Men att få ihop livet med en massa jobb, en 1-åring och sambo har inte varit helt enkelt.

I ett blogginlägg berättar nu Margaux att hon och sambon Jacob Liebermann, 33, har fått kämpa för kärleken den senaste tiden.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

”Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall. Enligt vad vi läst oss till är det heller inte bara vi som kämpar, det är så många par som går isär under första åren med småbarn”, skriver hon.

Margaux förklarar att planen inte är att gå isär, utan att få ihop det på bästa sätt. Att helt enkelt lösa problemen och komma ur svackan.

”Jag tror att det varit en kombination av småbarnslivet och stora förändringar för mig som föranlett situationen”, skriver hon och fortsätter:

”Jacob och jag är väldigt starka tillsammans och mycket av vår styrka är att vi har varit isär två gånger innan så vi vet att vi helst inte hamnar där igen, för vi trivs inte utan varandra. Men det är svårt att hitta gnistan och fjärilarna i magen när man jobbar hårt, både hemma och med Arnold hela tiden går vi på sista energin med sömnen. En ledig kväll vill vi helst chilla, sova ut och inte jobba på förhållandet”.

För att försöka lösa situationen har Margaux börjat med KBT (kognitiv beteendeterapi) och paret planerar även att börja med parterapi.

”Vi har det superkul ihop och vi bråkar absolut inte så det är inget sånt men vi har inte prioriterat vår relation sen i julas. Vi kämpar för att hålla ihop familjen just nu och jag hoppas med det här inlägget att några av er som har det likadant kan känna styrka över att man inte är ensam”.

I och med den kognitiva beteendeterapin känner Margaux att hon kommit över ”första tröskeln” och känner sig därför stark nog för att berätta.

”Jacob är såklart med på att jag delar det här och tycker det är bra. Vi vet att vi inte är ensamma om att kämpa på och hoppas på att ni där ute som tycker det är tufft att få ihop kärlekslivet kommer ihåg att ni inte är ensamma”.

I kommentarsfältet stöttas och hyllas Margaux av sina läsare. Många känner igen sig i hennes situation.

”Så modigt och viktigt och det enda jag vill säga är att det blir bättre och lättare! Tror precis som du skriver att de flesta har samma resa men det kommer kännas bättre och kärleken och passionen kommer tillbaka! Ha inte så förutbestämd bild av hur allt ska vara utan ta det som det kommer”, skriver en läsare.

”Har nog aldrig någonsin läst att någon skriver om detta. Blev helt fruktansvärt varm av dina ord. HEJA ER”, skriver en annan.

”Viktigt och SÅ nyttigt att du som stor influenser vågar skriva öppet om detta. Det hjälper många att visa att gräset inte alltid är grönt och allt är lull lull. Tack för att du vågar visa vardagen som är just denna för oss småbarnsföräldrar, kram”, skriver en tredje.

I ett nytt inlägg tackar Margaux för de fina kommentarerna och all stöttning.

”Både Jacob och jag har läst alltihop och det både värmde och hjälpte till. Det känns konstigt att det faktiskt hjälper när någon annan suttit eller sitter i samma båt av känslor, men så är det”.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz avslöjande om pojkvännen efter Let’s dance: ”Vår relation har påverkats”

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz stora stöd från andra mammor: ”Riktig förebild”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!