Margaux Dietz flyttar – säljer lyxlägenheten för enorma beloppet

Margaux Dietz

Nu är det dags för Influencern Margaux Dietz att flytta från sin lyxlägenhet i Birkastan.
I en ny Youtube-video berättar hon om flytten och planerna för framtiden.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Realityprofilen om relationen till Magdalena Graaf: ”Kärlek”
0:43

Efter reklamen: Realityprofilen om relationen till Magdalena Graaf: ”Kärlek”

(0:43)

Slå på ljud

Det har stormat kring influencern Margaux Dietz, 32, på senaste. Efter en tids paus på sociala medier har Margaux nu gjort en comeback på sina plattformar. I en ny video på Youtube avslöjar hon nu att det är dags för en förändring i hennes liv.

Influencern bor i en 152 kvadratmeter stor vindsvåning i Birkastan – men nu uppger hon att hon ska flytta.

– Det känns både superkul och tråkigt att sälja lägenheten säger Margaux i videon.

Margaux Dietz ska flytta: "Ska byta stadsdel"

Margaux flyttade in i vindsvåningen hösten 2020 med sin son Arnold. Eftersom Arnold bor hos sin pappa varannan vecka tycker Margaux att lägenheten känns alldeles för stor att bo själv i.

– Jag bor här med Arnold på 152 kvadrat, varannan vecka bor jag helt själv. Tanken när jag köpte lägenheten var kanske inte att jag skulle bo här själv, men jag bor själv i den, säger Margaux.

Det är inte bara storleken på lägenheten som ligger till grund för försäljningen. Hon vill också komma närmre exmaken Jacob Lieberman, sonen Arnolds skola som han ska börja i och sitt kontor.

– Jag lever i princip i en annan stadsdel och det är på Östermalm.

Margaux ska alltså köpa en mindre lägenhet som ligger mer tillgänglig för varannan vecka-livet och hennes arbetsplats, vilket hon menar kommer underlätta hennes vardag.

Prislappen för Margaux Dietz vindsvåning

Margaux köpte lägenheten i oktober 2020 och sedan dess har lägenheten genomgått en upplyftande renovering. Vindsvåningen är som tidigare nämt 152 kvadratmeter stor och har både en takterrass och en inglasad balkong – som Margaux byggt om till en bar.

– Jag trivs så bra här och jag har ju renoverat den och fixat den in i minsta detalj, så att den ska vara perfekt. Men nu tänker jag att jag har gjort en god gärning, för jag lämnar den perfekt till nästa person som väljer att köpa den, säger Margaux i videon.

När hon köpte lägenheten betalade hon 16 100 000 kronor. Två och ett halvt år och en renovering senare har priset på bostaden ökat med över en miljon kronor. Våningen ligger i skrivande stund ute på Hemnet och har ett utropspris på 17 500 000 kronor.

Hänt har sökt Margaux för en kommentar.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN