TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Margaux Dietz lycka efter resan med Emil Ingemarsson

01 jul, 2020 
Margaux och Emil Ingemarsson
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har börjat umgås allt mer flitigt och deras vänskapsrelation verkar ha övergått till en romans.
Nu berättar Youtube-profilen om lyckan efter händelsen med Emil.
Annons
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna härBrand logo
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna här

Ett par månader efter bröllopet avslöjade Margaux Dietz, 29, i höstas att hon och Jacob Libermann, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar. Strax därefter separerade de och till en början fortsatte det forna paret att umgås flitigt som vänner.

Under våren har det verkat som att både Jacob och Margaux behövt en paus ifrån varandra och numera har de främst kontakt för sonen Arnolds, 3, skull. Jacob har även avslutat sin anställning på Margaux Dietz AB. Youtube-profilen har tidigare avslöjat att uppbrottet berodde på att gnistan mellan henne och Jacob inte längre fanns där.

– Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget, har Margaux sagt i Bathina – en podcast.

Margaux kärlekskamp efter uppbrottet

Sedan separationen från Jacob har Margaux varit öppen med att livet inte har varit helt enkelt. Hennes dröm om en kärnfamilj gick i kras och numera lever hon ett varannan-vecka-liv.

– En perfekt familj har alltid varit min dröm liksom. Och nu blev det så här, det blev inte som jag alltid har drömt om och tänkt mig, har hon tidigare sagt i en vlogg.

Annons

Men Margaux har inte gett upp drömmen om att hitta den stora kärleken. När hon i januari gästade Rix Morronzoo berättade hon om dejtinglivet.

– Jag testade ju att ha Tinder men jag blev ju blockad efter tolv timmar. Folk anmälde att det var ett fejkkonto, så jag blev avstängd, sa Margaux då.

Relationen med Emil Ingemarsson

De senaste månaderna har det cirkulerat flera romansrykten kring Margaux Dietz. En av de personer som följarna har varit nyfikna på är Emil Ingemarsson, 26, som bland annat hängde med Margaux till Sydafrika tidigare i år.

Emil har varit en kompis till Margaux ett längre tag men den senaste tiden verkar det som att vänskapen har övergått till en romans. För ett par dagar sedan la Emil upp en Instagram story där de kysser varandra och Margaux har lagt upp ett par bilder som antyder att det är kärlek i luften.

Varken Emil eller Margaux har kommenterat relationen än men något som är säkert är att fansen väntar med spänning på ett svar.

Annons

Glädjen efter romantiska helgen

Helgen har varit rejält händelserik för Margaux del. Tillsammans med Emil och vännerna Maximilian och Josefine bestämde hon sig för att testa vildmarkslivet och åkte därför iväg på en utflykt som innefattade en övernattning i ett tält.

På Margaux blogg har hon delat med sig av en hel del bilder från helgen. Gänget badade i kvällssolen, grillade korv och lekte lekar. Intill en bild på sig själv och Emil skriver Margaux:

”Har tusen bilder, men det här inlägget skulle bli för långt. Sparar tills vidare!!!!”.

Därefter checkade de in på Grand Hotel i Saltsjöbaden och Margaux verkar vara väldigt nöjd.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons