Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margaux Dietz Liebermann om skadan i Fångarna på fortet

16 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Margaux Dietz skada i Fångarna på fortet.
Ikväll är det äntligen dags för premiären av Fångarna på fortet i TV4. Bland deltagarna syns bland andra Glenn Hysén och Margaux Dietz. Men redan i programmets första utmaning uppstår blodvite.
Annons

I kväll, fredag, är det säsongspremiär av klassiska TV4-programmet Fångarna på fortet. Programledare är förstås Agneta Sjödin och Gunde Svan. Ny för i år är Suzanne Reuter som spelar Madame Fouras.

I säsongens första program slåss Glenn Hysén, Margaux Dietz Liebermann och Viktor Frisk mot Tobias Hysén, Anis don Demina, och Renaida Braun. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det blir ett spännande avsnitt och redan i programmets inledande minuter inträffar dramatik.

I tävlingens början sitter Margaux Dietz och Renaida Braun i varsin bur. Lagkamraterna Glenn Hysén och Tobias Hysén ska hugga av kedjan som låser burarna för att få ut dem. Men under kampen för att få av kedjorna inträffar något oväntat. Slagen med yxan mot kedjan gör att metallflisor sprätter upp på Margaux.

Upptäcker blodet

När Glenn Hysén slutligen får av kedjan och de båda kan springa bort från borggården och in i säkerhet upptäcker Margaux att hon blöder på armen.

Annons

– Jag är skadad. Jag trodde jag skulle dö därinne, säger Margaux Dietz.

I en synk berättar hon mer om vad som hände.

– Alltså, när jag satt i den där buren så hade Gunde precis sagt till mig, ”akta, för du kan få flisor på dig som gör ont”. Sedan började det studsa små flisor så att jag började blöda på armen, på låret, byxorna gick sönder. Det var mycket mer action än jag trodde att det skulle vara, säger Margaux Dietz.

Men nog klarade hon sig utan vidare skador eller besvär, och nog var det värt det. Timmar innan premiären delar hon med sig av ett inlägg där hon förklarar att en medverkan i Fångarna på fortet varit en dröm sedan barnsben.

Ikväll 20.00. förutom att få förverkliga barndomsdrömmen så var det en ära att få hänga med legenden Glenn Hysén”, skriver Margaux i ett inlägg på Instagram.

Fångarna på fortet sänds klockan 20.00 på TV4 på fredagar.

FOTO: TV4

Annons