Därför kunde Margaux Dietz inte kontakta sonen Arnold på flera veckor

Jacob och Margaux

Jacob Liebermann och Margaux Dietz har försonats och startat en Youtube-kanal tillsammans.
Nu berättar Margaux att hon inte kunde kontakta sonen under en period.
– Det var fan det värsta jag har varit med om, säger hon.
Allt du vill veta om Margaux succékarriär och liv
1:29

Efter reklamen: Allt du vill veta om Margaux succékarriär och liv

(1:29)

Slå på ljud

Margaux Dietz är en av Sveriges största influencers. Hon slog igenom för flera år sedan efter att ha filmat förlossningen av sonen Arnold. På den tiden syntes även exet Jacob Liebermann, 35, en hel del på Youtube-kanalen.

Ex-paret hade även ett uppmärksammat bråk om huruvida de ska visa upp sonen i sociala kanaler eller inte. Nu har de dock försonats och dessutom startat en egen Youtube-kanal, med titeln Den moderna familjen.

Nu avslöjar Jacob och Margaux fler detaljer om den tuffa perioden, och varför Margaux inte kunde prata med Arnold under en period.

Margaux Dietz och Jacobs nya projekt: ”Den moderna familjen”

Syftet med det forna parets nya kanal är att inspirera andra separerade föräldrar till att ha en fungerande relation till varandra.

– Framför allt är det inspiration om hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt, förklarar Jacob Liebermann.

– Efter många om och men, fyller Margaux i.

I mars förra året förklarade Margaux att hon inte kommer att visa upp sonen lika mycket i sina sociala kanaler. Innan dess hade Jacob skrivit en debattartikel där han uttryckte sig kritiskt mot att låta barn figurera i sådana sammanhang.

Under julen 2021 så syntes dock ex-makarna tillsammans och återförenade på en resa till Sydafrika och följarna jublade över bilderna. Nu har de även hunnit dra igång med Youtube-kanalen!

Margaux kunde inte kontakta sonen: ”Det har varit hemskt”

I det första avsnittet berättar Margaux och Jacob om tiden då Margaux inte kunde få kontakt med Arnold på två veckor. Detta efter att ha fått en fråga som lyder: ”Vad har varit det värsta under tiden ni bråkat?”.

– Det värsta med vårat bråk har varit somrarna när vi har kört två veckor var och när jag faktiskt inte pratade med Arnold på två veckor. Jag har aldrig mått sämre än senaste året, alltså aldrig, säger Margaux Dietz och fortsätter:

– Jag hatar ju att bråka med folk, det har varit hemskt. Alltså ingenting har ju känts roligt, tillbaka till två hela veckor utan att prata med sitt barn en enda gång eller att få en uppdatering typ.

Margaux förklarar att hon ett tag höll på att gå sönder.

– Så kom han hem så sa han såhär: ”pappa sa att han inte hade ditt nummer”. Alltså då höll jag på att gå sönder. Det var fan det värsta jag har varit med om, då tänkte jag det där är inte schysst.

– Men det har jag nog aldrig sagt, svarar Jacob då och tillägger:

– Det är intressant, en annan sak jag tyckte var svinjobbig var dels att vi inte pratade och även när vår enda kommunikation var via ombud.

FOTO: Youtube, Lotte Fernvall / Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN