Margaux Dietz har träffat en ny – efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

01 dec, 2020 
Margaux Dietz
I oktober gick influensern Margaux Dietz ut med att hon och Emil Ingemarsson gått skilda vägar.
I podcasten Margaux & Theo berättar hon nu att hon träffat en ny.
– Såhär lätt har det aldrig varit, säger hon.
Annons
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gjort slut – första orden
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gjort slut – första orden

I Margaux Dietz och brodern Theo Dietz gemensamma podcast Margaux & Theo pratar syskonen om allt mellan himmel och jord, och något som ofta är på tapeten är båda syskonens kärleksliv.

I början av oktober gick Margaux skilda vägar med dåvarande pojkvännen Emil Ingemarsson, och i podcasten berättade hon lite om uppbrottet. Men i det senaste avsnittet avslöjar hon nu att hon träffat en ny. Det är när hon pratar om sin nysläppta barnbok Arnold reser till Sydafrika som hon berättar:

– Vill du veta något gulligt? Han som jag träffat lite, han köpte 50 böcker. Hur gulligt är inte det? Jag tror att det är det finaste någon har gjort.

Margaux Dietz nya ord om kärleken

Från början gick bloggerskan in med inställningen att hon inte ville ha något seriöst, men när hon redan efter några träffar upptäckte att hon började gilla honom har hon nu blivit mer öppen.

Annons

– Då var ändå min utgångspunkt att jag inte ska träffa någon och ändå tyckte jag om honom. Är inte det så typiskt, bara för att man säger att man inte ska träffa någon så träffar man någon?, säger hon.

Hur de träffades vill hon inte gå in på, men trots att de bara setts några gånger har han redan fått träffa hennes familj. Theo berättar:

– Margaux ringer mig och bara "vi ska ju ha den där middagen på tisdag med mamma. Du, det blir plus 1?". Och det är klart mamma tar med sig gubben då som är hennes man, men då säger Margaux att hon också tar med sig en gubbe.

Margaux skrattar och förklarar hur det blev som det blev.

– Jag tror han frågade vad jag skulle göra i veckan och då kände jag att okej han är ju väldigt intressant och jag tycker om honom. Så då tänker jag perfekt då tar jag med honom så får ni godkänna honom.

Träffat hennes bästa vän

Hon nämner inte hans namn men berättar däremot att kvällen blev succé och att familjen gillade honom väldigt mycket.

Annons

– Sen åkte vi vidare och träffade upp min bästa kompis och hennes kille. Så de har också träffat honom, så nu har han träffat alla. I det här tempot är jag ju gravid om en vecka liksom, säger hon innan hon fortsätter:

– Men är det lätt så är det lätt. Såhär lätt har det aldrig varit.

Annons