Margaux Dietz avslöjande om nya TV4-programmet

Margaux Dietz

Margaux Dietz har medverkat i flera TV4-program som Let's dance, Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon.
Nu avslöjar influencern är det återigen är dags för henne att ta sig an ett program på kanalen.
”Det är verkligen ett av mina gamla favoritprogram sen jag var liten!”, skriver hon i ett blogginlägg.

Influencern Margaux Dietz startade sin karriär på Youtube när hon valde att lägga ut en öppenhjärtig och ärlig video från sin förlossning. Sedan dess har framgångarna varit många. Bland annat lyckades hon år 2018 lyckades Margaux få samtliga partiledare att ställa upp på intervjuer i Youtube-formatet Partitempen, hon har medverkat i Let’s dance, vunnit flertal priser och även programlett den senaste säsongen av Viafrees serie Hemliga beundrare. Margaux har tidigare varit öppen med att just programledaryrket är något som lockar henne.

– Jag ska alltså vara programledare för Hemliga beundrare och ni vet ju att det här har varit en dröm för mig jättelänge, att bli programledare. Så äntligen!, sa hon i samband med att nyheten släpptes i en vlogg.

Margaux Dietz

Margaux Dietz programleder den senaste säsongen av Hemliga Beundrare. Foto: Viafree

Nya uppdraget på TV4

Förutom att medverka i Let’s dance har Margaux även synts i TV4:s Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon. Nu har det återigen blivit dags för henne att ta sig an en TV-medverkan på kanalen. I detta program är det dock inte Margaux som är programledare utan hon ska nämligen vara gäst i TV4:s Klassfesten.

”Jag fick förfrågan om att vara med för några månader sedan och har varit superpeppad sedan dess. Det är verkligen ett av mina gamla favoritprogram sen jag var liten!”, skriver Margaux i ett blogginlägg.

Eftersom Margaux är en van Instagrammare, delade hon även med sig av nyheten på sin Instagram, där hon förklarade att hon var nervös.

”Nu kör vi inspelning av Klassfesten. Långt från min comfort zone men kul som bara den”, skrev hon i ett inlägg innan inspelningen.

Alexander Svanberg och Margaux Dietz

År 2018 medverkade Margaux I Let’s dance. Foto: Karin Törnblom /TT

Orden efter inspelningen

Men det visade sig inte finnas någon anledning alls till att vara nervös, istället berättade Margaux om hur bra inspelningen hade gått på sin blogg.

”Jag tävlade mot Anna Book, vilket var väldigt kul, haha. Jag tror inte att jag hade träffat henne innan, i alla fall inte pratat med henne innan, men vilken härlig kvinna med en otrolig energi. Det här var verkligen bara kul rakt genom, nervositeten släppte innan vi gick in i studion, vilket var skönt.”

FOTO: Instagram/TT