Margaux Dietz avslöjande efter resan med Viktor Frisk

Margaux Dietz och Viktor Frisk på röda mattan

Det har varit en tuff tid för Margaux Dietz efter separationen med ex-maken Jacob Liebermann.
För att ladda batterierna tog hon sig en resa till Sydafrika, där hon planerar att bygga hus.
Med sig på resan tog hon bästisen Viktor Frisk, och för Hänt avslöjar hon varför det blev så.
– Han märker ju att något är annorlunda, säger Margaux till Hänt.

Influencern, bloggaren och nu programledaren Margaux Dietz, 29, har haft ett händelserikt år. Hon gick även nyligen ut med att hon och ex-maken Jacob Liebermann, 34, valt att gå skilda vägar. Ex-paret försökte få tillbaka gnistan mellan dem under en längre period, men lyckades inte, och valde därför att separera.

Det har varit en kämpig tid för familjen, som Margaux valt att tillbringa med vänner och familj, däribland en av bästisarna Viktor Frisk, 24. De två tog nyligen en långresa tillsammans till Sydafrika och hälsade på Margaux mamma. Med på resan var även Margaux bror och även sonen Arnold var med.

”Känns bra att det är äkta”

Efter resan fick Hänt träffa en solbränd och glad Margaux. Resans schema bestod endast av vila, jobb, familj och vänner.

– Det bästa är att komma hem och vara lite solbränd. Det känns så bra att det är äkta liksom, att det inte bara är smink, säger Margaux till Hänt med ett stort leende.

Men att resan hade störst fokus på vila, vänner, familj och jobb var det inge snack om.

– Jag har ju varit instängd i ett hus med mina vänner och min familj. Vi har inte varit ute på typ en restaurang och pratat med en enda annan människa, säger Margaux och skrattar.

Viktor Frisk är som en familjemedlem

Men hur kom det sig egentligen att det blev just detta gäng som reste till Sydafrika för att hälsa på Margaux mamma?

– Viktor och jag är ju hur tighta som helst och vi brukar ju resa tillsammans. Han är ju en del av familjen, han är jättetight med min storebror också, avslöjar Margaux för Hänt och fortsätter:

– Vi är ju typ som syskon, så det kändes inte alls konstigt. Vi är familj!

Margaux berättar att sonen Arnold definitivt märker av att vardagen inte riktigt ser ut som förut, och att det då kanske kan vara bra för honom att vara omringad av personer som bryr sig om honom mycket.

– Arnold är ju så van också med Viktor så jag tror att det är bra, ju fler människor som är runt honom som älskar honom desto bättre. Speciellt nu, han märker ju att något är annorlunda. Så då vill man ju ha sina vänner i närheten, avslutar Margaux till Hänt.

FOTO: Malin Hoelstad/TT, Karin Törnblom/TT