TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Marcus Sundin Liljedorff i Bachelorette Sverige

01 dec, 2021 
Marcus Sundin Liljedorff är en av deltagarna i Bachelorette Sverige och är en känd thaiboxare
Marcus Sundin Liljedorff kliver in som joker i Bachelorette Sverige 2021. Känner du igen honom? Det är inte alls konstigt!
Här kan du läsa var han synts innan!
Annons
Julia Franzén om tuffa tiden i BacheloretteBrand logo
Julia Franzén om tuffa tiden i Bachelorette

Personliga tränaren och livscoachen Julia Franzén, 31, är årets Bachelorette Sverige. Julia dejtar ett tjugotal män med en förhoppning om att någon är den rätta. Och hela resan får TV4-tittarna följa med fyra avsnitt i veckan.

Marcus Sundin Liljedorff i Bachelorette Sverige är thaiboxare

I avsnitt 11 av Bachelorette Sverige 2021 kliver ännu en joker in i huset på Rhodos. Denna vecka är det 29-åriga Marcus Sundin Liljedorff från Ängelholm som ska försöka vinna Julias hjärta.

Många kan känna att det kan vara något bekant över Marcus. Orsak? Han är svensk mästare!

– Jag heter Marcus Sundin Liljedorff. Jag är 29 år gammal och kommer från Ängelholm. Jag är här för att träffa Julia, för att se om vi är en match, säger Marcus när han presenterar sig själv i programmet. Han fortsätter:

– Jag är elitsatsare på thaiboxning. Jag tror att jag kan utgöra ett ganska stort hot för de andra. Om det är så att vi fattar tycke för varandra, som jag tror, så tror jag definitivt att jag kommer få den sista rosen och få åka hem med Julia.

Annons

Marcus klev in mycket senare än alla andra grabbar i Bachelorette Sverige, vilket det fanns en förklaring till.

– Jag vill ta tillfället i akt att be om ursäkt för att jag kommer så sent, säger Marcus till Julia och fortsätter förklara:

– Det är så att jag hade en väldigt viktig tävling hemma i Sverige innan jag kom hit. Tävling i thaiboxning. Vi hade SM nu.

Julia undrar ju då såklart hur tävlingen gick.

Marcus svarar:

– Det gick bra, jag försvarade mitt SM-guld. Så jag fick med mig SM-guldet igen.

Marcus är alltså svensk mästare i thaiboxning.

Marcus Sundin Liljedorff är en av deltagarna i Bachelorette

Om det blir just Marcus som får den sista rosen av Julia Franzén får helt enkelt framtiden utvisa. Men något vi kan göra så länge är att hålla tummarna för att han hittar kärleken!

Bachelorette Sverige visas måndag till torsdag på Sjuan klockan 19.00 och finns såklart även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Annons