TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-profilen är mamman till Marcus Schenkenbergs barn – se bilden på duon

11 jul, 2022 
MARCUS SCHENKENBERG
Supermodellen Marcus Schenkenberg har blivit pappa för första gången. Och mamman till lilla sonen Collin är ingen mindre än en populär TV4-profil.
Annons
Steffo Törnquist svar på tittarnas kommentarer om hans nya lookBrand logo
Steffo Törnquist svar på tittarnas kommentarer om hans nya look

Marcus Schenkenberg, 53, är en svensk skådespelare, författare och världens första manliga supermodell. På 90-talet var han känd för sin vältränade kropp och han fick sitt genombrott som modell för Calvin Klein 1991. Marcus har bott större delen av sitt liv i New York men har också varit i Stockholm regelbundet.

Schenkenberg skrev även en bok om sitt liv som modell, New rules. Han medverkade också i det folkkära tv-programmet Let's dance år 2012 där han slutade på tredje plats.

Marcus Schenkenberg om kärlekslivet

Superhunken Marcus Schenkenberg var länge modellen på allas läppar. I början av 2000-talet hade han en romans med fotomodellen och skådespelerskan Pamela Anderson, 55. Men deras förhållande varade inte för evigt.

Annons

– Hon tyckte att jag var seriös. Hon ville ha ett till barn. Men jag visste inte om det skulle hålla resten av livet och små barn är ett 24 timmars jobb, har Marcus tidigare sagt till Expressen.

Under årens lopp har det ryktats en del om Marcus kärleksliv och bland annat att han ska ha dejtat några svenska kändisar. För Expressen har han tidigare berättat om vad han söker hos en partner.

– Min mamma har tjatat på mig att jag ska träffa en svensk tjej i stället för någon från Hollywood. Hon vill att jag ska ha en jordnära tjej – Pamela (Anderson reds. anm.) var jordnära, det var hon faktiskt. Men jag håller med mamma. Jag tycker svenska tjejer är fantastiska, de är väldigt vackra. Tjejer är mer normala i Sverige. Oftast är de ödmjuka, vilket är en väldigt bra kvalité.

Första bilden med sonens mamma Jessica Bäckman

Marcus och Jessica Bäckman, 33, har känt varandra ända sedan 2016. Nyligen fick de sonen Collin tillsammans och lyckan var total.

”Välkommen till världen min vackra lilla pojke Collin!”, skrev han till en bild på bebisen.

Om man känner igen Jessica från tidigare så är det faktiskt inte så konstigt. Hon är nämligen känd från tv-programmen Sveriges värsta bilförare och Baren på TV4.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Instagram

Annons