ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marcus Oscarsson lämnar Nyhetsmorgon – nu berättar han om beslutet

08 okt, 2022 
Marcus Oscarsson
Varje lördag kan vi se Marcus Oscarsson i Nyhetsmorgon.
I rollen som TV4:s politiska expertkommentator.
Men i senaste sändningen saknades han.
Annons
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”Brand logo
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”

Marcus Oscarsson är en tv-profil som de flesta känner igen. I många har han varit TV4:s politiska expertkommentator och dyker upp i tv-rutan på lördagar i Nyhetsmorgon.

På Marcus sociala medier är det nästan bara jobbrelaterade uppdateringar och likaså när han synts i tv. Men något som han är väldigt fåordig om är hans privatliv.

Men nyligen saknades Marcus under lördagens sändning av Nyhetsmorgon. Något som fick flera tittare att undra över vart Marcus egentligen höll hus.

Marcus Oscarssons kärleksavslöjande i På spåret

Det är inte bara i Nyhetsmorgon som Marcus har synts. Han har också varit med och tävlat i frågesportprogrammet På spåret, och då passade han på för ovanlighetens skull att dela med sig av sitt kärleksliv.

Det var när programledaren Kristian Luuk letade efter namnet till den koreanska supersuccén Parasit som Marcus kom in på det.

– Jag vet ju att Donald Trump var upprörd för att den här filmen fick en Oscar. Han ville att det skulle vara en amerikansk film, men den här filmen är jättebra, sa han då och fortsatte:

Annons

– Jag var faktiskt på en väldigt lyckad dejt på den här filmen. Vi är fortfarande tillsammans så jag hade mer fokus på annat än själva filmen. Men filmen var faktiskt väldigt bra men läskig på slutet.

Därför saknas Marcus Oscarsson i Nyhetsmorgon

Marcus har som tidigare nämnt gjort stor succé i Nyhetsmorgon och har fångat flera tittares hjärtan. Men nyligen möttes Marcus fans av ett tråkig besked. Nämligen att han inte var med i senaste lördagssändningen som han brukar vara.

På Nyhetsmorgons Instagram har flera besvikna tittare skrivit in och frågat vart Marcus höll hus.

”Var är Marcus, han hör till varje lördag ju?”, skrev en.

Vart är Marcus?, skrev en annan

Men nu kan Marcus avslöja att han har faktiskt tagit en ledig dag. Det är på hans Facebook som han förklarar anledningen till varför han saknades i tv-rutan.

”Jag är ledig imorgon lördag! Imorgon bitti är första lördagen på länge som jag är ledig. Dags att vila efter valkampanjen och ta sovmorgon ända till klockan 07. På helgschemat står rengöring av cykeln, putsa skor och höststäda garderober. Men nästa lördagsmorgon är jag tillbaka i TV4-rutan som vanligt! Ha en fin helg! Marcus”, skriver Marcus i ett inlägg.

Vad härligt! Kul att han är tillbaka nästa lördag.

FOTO: TV4

Annons