Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marcus Johansson hårda ord till Alexandra Nord i Paradise hotel

30 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Marcus ryter ifrån i Paradise hotel
I kvällens avsnitt av Paradise hotel blir Marcus Johansson aggressiv efter att ha fått nys om att Alexandra Nord vill spela ut honom.
Annons
Marcus Johansson hårda ord till Alexandra Nord i Paradise hotelBrand logo
Marcus Johansson hårda ord till Alexandra Nord i Paradise hotel

Finalen närmar sig i Paradise hotel och deltagarna börjar spela allt hårdare för att ta sig till finalveckan. I kvällens avsnitt är det dags för vigsel mellan de gamla deltagarna Erica Lindberg och Jesper Bengtsson som återvände till hotellet som ett brudpar under gårdagen.

I samband med vigseln kan brudparet bli immuna om inte någon av resterande deltagare väljer att byta plats med en av dem, och därmed själv bli immun och skicka hem sin nuvarande partner.

Det blir mycket taktiksnack mellan deltagarna, och Claudia Tahvanainen berättar för Marcus Johansson att Alexandra Nord vill att hon ska byta plats med Erica, och därmed skicka ut honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Väl under vigseln väljer Claudia att behålla Marcus, som blir lättad och brusar upp i ilska mot Alexandra.

– Tack, fan vad grym du är, tack. Du vet att jag hade hållit mitt ord med. Jag hade aldrig funderat på det, även om Alexandra säger det till dig och är en riktig jävla hal orm.

Annons

Alexandra nekar till anklagelserna – men Marcus fortsätter:

– Ja men spela dum då, gör det. Men nu räcker det alltså, säger han.

”Jag har inte kontroll på mig själv längre”

Ingen väljer att byta ut sin partner under vigseln, och Erica och Jesper blir immuna och är därmed klara till finalveckan. När deltagarna återvänder till hotellet vill Marcus få svar på varför Alexandra vill ha ut honom och ifrågasätter henne och Claudia inför hela gruppen.

– Jag måste säga en sak inför alla. Jag har fått höra att Alexandra gått till Claudia och att hon vill offra mig, säger han.

Claudia tycker det är fel att han tar det inför resterande deltagare eftersom hon sa det i förtroende till honom, och svarar att hon inte minns vem som har sagt vad. Marcus ber då om ursäkt till Alexandra och brister ut i tårar.

– Fan, varför säger jag så på parceremonin? Jag har inte kontroll på mig själv längre, varför håller jag inte bara käft?, säger han.

Paradise hotel sänds måndagar-onsdagar 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: Viafree

Annons