Idol 2023 marknadsföring banner

Marcus Birro i skräck efter hatattacken: "Jag är rädd"

22 aug, 2015 
AvAnna Shimoda
Marcus Birro överväger att lämna landet efter hatattacken. "Jag är rädd – jag orkar fan inte mer."
Annons

Marcus Birro, 43, har det senaste året hamnat i rejäla blåsväder. Först fick han sparken från tidningen Expressen efter en intervju i podcasten ”Radio Länsman” med kopplingar till främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna. Kort därefter skapade han rabalder då han lunchade med politikertoppar i samma parti.

När stormen blåst undan var det dags igen. Nyligen avslöjade Häntbloggen att Marcus har inlett en relation med Michaela Kälveskog, 27, gift med Sverigedemokraternas profil Martin Kinnunen.

– Det var så starkt och gick inte att stå emot. Men jag kunde ha skött det bättre. Jag och Jonna pratar inte med varandra förutom när det gäller barnen, säger han till Häntbloggen och syftar på Jonna Vanhatalo som han ligger i skilsmässa med.

Marcus Birro har fått ett minst sagt otrevligt vykort. Foto: IBL
Marcus Birro har fått ett minst sagt otrevligt vykort. Foto: IBL

Att berörda parter har upprörts är kanske inte så konstigt. Men nu har även utomstående lagt sig i. Nyligen mottog Marcus ett minst sagt otäckt vykort:

Annons

”Du tror att du är den enda för ditt lilla fula luder. Tur att din snygga, smarta, trevliga fru slipper dig. Du ser ut som pappa till lilla ludret och är ett svin…”

Marcus Birro är rädd efter hatattacken. Foto: Malin Bondeson
Marcus Birro är rädd efter hatattacken. Foto: Malin Bondeson

Marcus publicerade en bild på vykortet på Facebook med texten ”Fick detta idag. Hälsningar en granne. Jag orkar inte längre. Jag måste lämna det här landet. Jag orkar inte längre…”

När Hänt når Marcus är han minst sagt skärrad.

– Jag orkar fan inte. Jag är rädd. Det handlar om mina barn.

Samtidigt påpekar han att han vet vem som ligger bakom vykortet och att han kommer att göra en polisanmälan.

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons