Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marcelo Peñas krav på TV3 – inför nya Paradise hotel-säsongen

02 sep, 2019 
Marcelo Peñas krav inför nya säsongen av Paradise hotel 2019.
Big brother, Temptation Island och Paradise Hotel – Marcelo Peña har varit med i en hel del tv-program. Nu berättar han för Hänt vad som krävs för att han ska medverka.
Annons
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med EmiliaBrand logo
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med Emilia

Marcelo Peña, 29, har synts flitigt i tv-rutan. Han blev en känd tv-profil för svenska folket efter sin medverkan i Paradise hotel, som han även kommer tillbaka till i höst. För Hänt berättar han hur det känns inför programstarten.

– Jo, men det är ändå kul att vara tillbaka. Första gången är det så mycket intryck, du är nervös, det händer så mycket. Andra gången får du en helt annan uppfattning. Du är mer lugn, du är mer trygg i dig själv, du kan spela spelet mer känns det som. Du kan se allt från andra sidan, som om du sitter på avbytarbänken och ser de andra spela liksom, du har en bättre översikt. Så det känns bra att vara tillbaka, säger Marcelo Peña.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Är du annorlunda denna säsong jämfört med hur du var förra året?

– Skillnaden på mig nu jämfört med förra säsongen är att jag träffade Nina väldigt fort då. Fick känslor och kunde inte släppa loss på samma sätt. Då menar jag att jag inte kunde inte spela med flera, då vi var tvungna ha varandras rygg. Nu är jag mer fri, lite mer som en varg du vet, man sätter inte koppel på en varg, säger Marcelo Peña.

Annons

Marcelo Peñas pengakrav

På frågan om han känner sig så pass erfaren i tv-branschen att han kan kräva det han vill inför sin medverkan berättar han att om sitt enda fokus: pengarna.

– Förutom cash menar du? Alltså i början var det ju att man ville synas och höras kanske, men nu är det som ett jobb. Det är verkligen som mitt jobb. Det är absolut kul att åka iväg och festa och så, det är som åka på en partyresa. Men i slutet av dagen handlar det om pengar, säger han och fortsätter:

– Det handlar om pengar, men det handlar också lite om vad de är för program. Paradise har jag gjort innan, så jag tänkte ”varför inte ge det en andra chans, alla förtjänar en andra chans”. Och jag kan säga att denna säsong är mycket bättre. Mycket, mycket bättre än den första.

Tjänar ni olika bland Paradise hotel-deltagarna?

– Vi har verkligen olika betalt. Jag gör inte ett program om jag inte får den summan jag vill ha liksom.

Vad vill du ha för summa?

– Nej, men det kan jag tyvärr inte säga. Det kan förstöra för mig inför kommande samarbeten. Det är lite på gång.

Förutom dejtingprogrammet Live date på Viafree?

– Ja, ni blir inte av med Marcelo så lätt. Men det står inte ristat i sten ännu, jag håller på att förhandla lite. Så jag hade ljugit om jag sa att jag inte kommer att vara med i flera program framöver, säger han.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Patricia Recourt/Viafree

Annons