LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marcelo Peña om återföreningen med Nina Glimsell: ”Skakade”

26 aug, 2019 
Marcelo och Nina i Paradise hotel 2019
Under Paradise hotel 2018 blev de ett par – men tidigare i år avslutades förhållandet. I den kommande säsong av dokusåpan återförenas Marcelo Peña med Nina Glimsell i huset.
Annons
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med EmiliaBrand logo
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med Emilia

I Paradise hotel 2018 blev de upp över öronen förälskade i varandra. När Marcelo Peña, 28, och Nina Glimsell, 25, sedan kom hem från Mexiko fortsatte de att dejta och blev till slut även sambor. Kärlekssagan slutade sedan tvärt i våras, vilket Nina berättade om på sin Youtube-kanal.

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break up om man säger så, säger hon i videon.

Under måndagen avslöjades det att det forna paret kommer att återförenas inne i huset i Paradise Hotel 2019. För Hänt berättar Marcelo Peña om det för honom väldigt oförberedda mötet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Marcelo Peñas känslor efter Nina Glimsells comeback i Paradise hotel

Marcelo Peña säger att han inte hade en aning om att hans ex-flickvän skulle dyka upp i programmet.

– Jag hade verkligen ingen aning. Vi gjorde slut typ två månader innan jag åkte dit, så jag berättade för henne att det var över och att jag skulle åka iväg och så, då sa hon ”fan vad mobbad du är, hur kan du vara med där, du är snart trettio år” och sådant, så jag trodde aldrig i min vildaste värld att hon skulle vara med. Det kommer ni få se när jag ser henne, jag känner inte igen henne.

Annons

Vad menar du med att du inte kände igen henne?

– Nej alltså mer för att det vore större sannolikhet att min morsa kom in. Så jag kände inte igen henne förrän Jesper flippade.

Ex-flickvännens entré gjorde Marcelo Peña väldigt känslosam och han blev rejält nervös.

– Jag satt och skakade i tre dagar. Jag sket på mig, på riktig. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Kanske någon gång när jag blivit stoppad för fortkörning av polisen. Du fattar inte, jag ville packa min väska och gå därifrån, säger Marcelo Peña.

Han berättar att han direkt kände en rädsla för att Nina Glimsell skulle vara där för att skicka hem honom från programmet.

Paradise visste vad de gjorde när de tog in Nina. Hon ger bra tv kan man säga. Det blir action, bråk och drama.

Annons