Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mänskliga Ken-dockans nya skönhetsingrepp efter misslyckandet

16 jun, 2019 
Mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves nya ingrepp
Rodrigo Alves senaste hakimplantat blev ett totalt misslyckande. Trots fiaskot väljer den mänskliga Ken-dockan att genomgå ett nytt ingrepp.
Annons

Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves, 35, har spenderat nästan sex miljoner kronor på över sextio operationer de senaste fem åren. Allt för att uppnå målet att se ut som en mänsklig version av Barbies fästman Ken.

I februari avslöjade Rodrigo att hans senaste ingrepp inte alls gick som det skulle, då det nya hakimplantatet sprack och lämnade ett stort hål i hans haka. Då det blivit infekterat fick den mänskliga Ken-dockan gå utan implantat under en månads tid innan de kunde starta om och operera på nytt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Situationen gjorde Rodrigo märkbart upprörd, då han precis släppt sin nya låt och berättat att hans slutmål är att få tävla i Eurovison Song Contest.

– Jag grät efter att jag fick beskedet från läkarna. Hur ska jag kunna fortsätta prata om min nya låt när jag har ett stort hål i hakan, sa han då till DailyMail.

Annons

Men trots misslyckandet väljer Rodrigo att fortsätta med ingreppen. Nu berättar tv-profilen att han återigen genomgått ett ingrepp – nämligen en fjärde hårtransplation.

– Jag har förlorat en hel del hår på sistone, och de har fått mig att må dåligt. Det har i sin tur lett till att jag ätit mer mat så att jag gått upp tre kilo.

Rodrigo Alves betalade 36 000 kronor för ingreppet

Rodrigo åkte till Turkiet för ingreppet där han fick 1 200 nya hårsäckar implanterade. Enligt DailyMail fick han betala cirka 36 000 svenska kronor för sitt nya utseende, vilket han säger känns värt då han blir betydligt mer självsäker.

– Ett lägre hårfäste och mycket hår ett tecken på ungdom. Jag kommer snart bli 36 och jag ser att min kropp, hud och hår förändras en hel del, säger han till DailyMail.

Förutom hårtransplationen berättar den mänskliga Ken-dockan att han börjar med en ”anti-age” diet. Han ska även utföra en så kallad hormonersättningsterapi i Los Angeles, där patienten får könshormoner i syfte att ersätta eller komplettera de befintliga.

FOTO: TT

Annons