Mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves i tårar efter ingreppet

Mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves i tårar efter ingreppet

Höll på att tappa hakan bokstavligt talat. Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves grät då han fick veta att han tvingas gå utan hakimplantat en månad.

Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves, 35, har spenderat nästan sex miljoner kronor på över 60 operationer de senaste fem åren. Allt för att se ut som en mänsklig version av Barbies fästman Ken. Sedan han blev ett känt ansikte för allmänheten har han synts i flertalet tv-shower, bland annat ihop med den svenska mänskliga seriefiguren Pixee Fox, 28, som även hon genomgått en rad olika operationer för att ändra sitt utseende.

Nyligen har Rodrigo Alves berättat att han har nya karriärplaner, som även de är i tv-format. Han har redan spelat in en egen låt och nu ska han satsa stenhårt för att slå igenom som artist med slutmålet att få tävla i Eurovison Song Contest. Men han fortsätter även att operera sig ohämmat. Senast för en månad sedan opererade han näsan som var skadad från en bilolycka, samtidigt som han fixade nya implantat i käkarna.

Men nu visar det sig att inget blev som Rodrigo hade tänkt sig med den senaste käkoperationen. I många långa Instagram-stories avslöjade han så sent som igår att han är ångestfylld efter att det nya hakimplantatet spruckit och det uppstått en förskjutning och ett stort hål i hans haka. Den mänskliga Ken-dockan befinner sig för närvarande i Milano, Italien, varifrån han filmade direkt från den kirurgiska skönhetskliniken.

Tvingas gå utan haka en månad

Först fick han göra en 3D-röntgen för att kirurgerna skulle kunna se exakt vad som var felet med hans haka. Därefter filmade han direkt då en av läkarna tog tag om hans haka och förklarade för honom:

– Okej. Det bästa vi kan göra är att ta bort det här implantatet helt eftersom det har blivit infekterat. Så du kommer att behöva gå utan implantat i en månads tid. Därefter kan vi starta om på nytt och börja operera igen.

Att Rodrigo Alves inte var helt nöjd med att behöva gå utan haka i en månad syntes tydligt i hans blick. Nu återstår det att se vad han kommer att lägga ut för bilder av sig själv under den perioden.

Tidningen Daily Mail rapporterar dessutom att Rodrigo själv har sagt till dem:

– Jag grät efter att jag fick beskedet från läkarna. Hur ska jag kunna fortsätta prata om min nya låt när jag har ett stort hål i hakan?

LÄS OCKSÅ: Mänskliga Ken-dockan visar upp chockbilderna efter operationen

LÄS OCKSÅ: Efter plastikstoppet – mänskliga Ken-dockans nya ingrepp

Foto: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN