ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöw om privata relationen med Pernilla Wahlgren

22 feb, 2023 
Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren
Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren har kommit varandra nära genom Masked singer-inspelningarna.
Nu avslöjas deras kväll ihop som pågick in i småtimmarna.
– Vi hade inspelningen sen åkte vi till Sturehof och snackade till sent sent, säger Måns i en intervju med Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

Måns Zelmerlöw, 36, och Pernilla Wahlgren, 55, sitter båda i Masked singer-panelen. Just nu är de aktuella med att spela in en tredje säsong av underhållningsprogrammet som sänds på TV4 under våren. När Hänt når Måns berättar han om glädjen över att inspelningarna är i gång.

– Jag är i Stockholm och spelar in Masked singer. Det går väldigt bra och är fruktansvärt roligt. Nya masker och nya personer i dem men annars är vi samma gäng. Det är väldigt väldigt kul, säger Måns till Hänt.

Måns om Pernilla Wahlgren som Allsång på Skansen-programledare

Inte nog med att vara panel i programmet har Måns och Pernilla även något annat gemensamt. De är nämligen några av få som kan titulera sig som Allsång på Skansen-programledare. Måns har redan haft rollen och Pernilla tar sig nu an den från och med sommaren 2023.

Annons

– Pernilla har frågat om jag har några tips och så men hon är så van vid de där situationerna så, säger Måns om Masked singer-kollegans nya arbete.

Var det ett bra val av SVT?

– Det tycker jag, det känns som att hon är ju...hon har det där i sig och kommer bidra med en väldigt mysig atmosfär på Skansen.

Måns okända helkväll med Masked singer-gänget: ”Sent, sent”

Pernilla och Måns är inte bara kollegor, tillsammans med resterande panel bestående av Felix Herngren och Nour El Refai har de även blivit goda vänner tack vare arbetet med Masked singer. Under tillfället då intervjun gjordes var Måns något trött efter kvällen han tillbringat med Pernilla och gänget.

– Det är därför jag låter som jag låter. Vi hade en lång natt bara vi i panelen igår. Jag är lite sliten idag. Vi hade inspelningen sen åkte vi till Sturehof och snackade till sent, sent, säger Måns.

Var programledare David Hellenous också med eller bara panelen?

– Normalt sätt är David med men han kunde inte igår.

FOTO: TT

Annons