ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paul Rey om festkvällen med Måns Zelmerlöw: ”Folk skrek...”

02 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Venus Soltani
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw festade loss med artistkollegorna.
Men det blev inte helt som han tänkt sig.
– Det vara bara så kul att se hans reaktion, säger Mello-stjärnan Paul Rey.
Annons
Paul Rey gör ett Melodifestivalen-quiz: ”Är detta en låt?”Brand logo
Paul Rey gör ett Melodifestivalen-quiz: ”Är detta en låt?”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns Zelmerlöw, 37, fick sitt stora genombrott när han sjöng de ljuva tonerna av Cara Mia i Melodifestivalen 2007. Sedan dess har han haft en framgångsrik karriär kantad av glitter och glamour.

Måns Zelmerlöws kärlekslycka med Ciara Zelmerlöw

Det har nog inte gått någon obemärkt förbi att Måns även satt i kändispanelen i Sveriges mest hemlighetsfulla tv-program Masked Singer i år. I semifinalen av årets säsong gömde sig ingen mindre än Måns fru Ciara bakom en av maskerna, något som kom som en chock för Måns.

– Jag trodde att varje ledtråd var uppenbar att det var jag bakom masken. I början försökte jag sjunga som en man för att han inte skulle ana något och de två sista uppträdandena försökte jag vara mig själv så mycket som möjligt men trots det fattade han ingenting. Han känner mig inte överhuvudtaget, sa Ciara till Hänt.

Trots missen i Masked Singer fortsätter kärleken att blomstra mellan Måns och Ciara. Familjen är för nuvarande bosatt i England tillsammans med de gemensamma sönerna Albert och Ossian, samt sonen Archie som Ciara har från ett tidigare förhållande.

Annons

Måns Zelmerlöws blöta festkväll med Paul Rey: ”Skrek och sjöng”

Men det är inte bara Måns Zelmerlöw som slagit igenom i Melodifestivalen. Det gjorde även Paul Rey, som har medverkat hela tre gånger. Senast i våras såg vi honom åter på Melloscenen när han tävlade med låten Royals.

Paul Rey var en av artisterna som tävlade i Melodifestivalen 2023

När Hänt pratar med Paul berättar han om en kväll när det var särskilt tätt med mellokändisar. Nyligen var nämligen han och Måns Zelmerlöw på samma fest, tillsammans med många andra artister.

– Det var efterfesten för Rix FM och då vet de ju vilka artister som är där och lite sånt. Så då började de spela Cara Mia. Och det var lite senare in på kvällen så det var rätt mycket folk som skrek och sjöng med i texten, berättar Paul.

Han fortsätter:

– Det vara bara så kul att se hans reaktion, han har ju hört den ganska många gånger. Så jag tyckte bara det var så kul – vi höll på att snacka lite – och så hör han "Cara, Cara Mia" och bara suckar.

Paul klippte sedan ihop en video av det roliga ögonblicket med Måns.

– Så jag klippte ihop det så blev det bara ett snabbt klipp. Det var roligt, berättar han.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons