Måns Zelmerlöws återförening med sönerna Albert och Archie

Måns Zelmerlöw

Den senaste tiden har Måns Zelmerlöw varit ifrån familjen och han har tidigare berättat om hur han har längtat efter att få komma hem.
Och nu är dagen kommen.
Nu visar hustrun Ciara Zelmerlöw upp den känslosamma återföreningen.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw är en av Sveriges mest folkkära artister och har genom åren levererat hits som Heroes, Cara Mia och Come over love. Men det är inte bara när det kommer till karriären som Måns har haft framgång. Sångaren har även haft stor framgång i privatlivet.

Sedan två år tillbaka är Måns nämligen gift med Ciara Zelmerlöw och tillsammans har de barnen Albert och Archie. Albert som är deras gemensamma son och Archie som Ciara har från en tidigare relation.

Men Måns ser Archie som sin egna son och älskar att spendera tid med familjen. Därför blev det en kär återförening när Måns fick träffa sina pojkar igen efter en vecka ifrån dem.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Sångarens lyxresa i Grekland

Den senaste veckan har Måns nämligen varit i Grekland tillsammans med sina killkompisar. På Instagram har han både visat bilder och skrivit om resan, och av bilderna att döma verkar de ha haft en minst sagt härlig vecka ihop.

”Lämnar paradiset efter en fenomenal vecka med i Grekland. Så glad att vi fick göra detta! Längtar tills jag får krama om familjen nu!”, skrev han under bildspelet.

Måns Zelmerlöws känslosamma återförening med sönerna

Men att Måns valde att åka iväg just den veckan som han gjorde var inte det mest ultimata. Han och Ciara hade nämligen sin bröllopsdag då, något som han helt hade missat. På Instagram uppmärksammade Ciara sin makes tabbe.

”Hitta en make som råkar glömma bort er andra bröllopsdag och bokar en grabbresa. Så han lägger ner hela sitt liv på att gottgöra mig och fixar med en massa presenter och 6630303 andra olika sätt”, skrev hon då.

Men nu är han äntligen hemma igen och på Instagram visar Ciara upp den kära återföreningen mellan Måns och sönerna Albert och Archie.

”Han är hemma!”, skriver hon till bilden som visar när Måns kramar om yngsta sonen samtidigt som han ser överlycklig ut.

LÄS OCKSÅ: Henrik Lundqvists lyxliv med hustrun Therese Andersson och barnen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso visar upp sina tänder efter tiden med tandställning

FRÅN FÖRSTASIDAN