Måns Zelmerlöws lyxresa i Grekland – privata semesterbilderna visar

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw har spenderat en vecka i Grekland.
På sin Instagram visar han nu upp de privata semesterbilderna från den minst sagt lyxiga resan.

Måns Zelmerlöw, 35, träffade sin kärlek Ciara Zelmerlöw, 34, år 2016 och gifte sig sedan tre år senare. Tillsammans har de sonen Albert som föddes för drygt tre år sedan, och även sonen Archie, som Ciara har från en tidigare relation.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Måns Zelmerlöws tabbe i äktenskapet med Ciara

Måns fick sitt stora genombrott i Idol 2005 där han slutade på en femte plats. Sedan dess har han lett Allsång på skansen tre år och även kammat hem den stora vinsten i Eurovision Song Contest med låten Heroes.

Artisten har med andra ord en hel del att skryta med, men att komma ihåg bröllopsdagar är inte riktigt en av de grejerna. Måns hade nämligen glömt bort han och Ciaras bröllopsdag och istället bokat en grabbresa över just den stora dagen.

På Instagram skrev Ciara om Måns tabbe:

”Hitta en make som råkar glömma bort er andra bröllopsdag och bokar en grabbresa. Så han lägger ner hela sitt liv på att gottgöra mig och fixar med en massa presenter och 6630303 andra olika sätt. Jag älskar dig, Måns. Ändra aldrig på dig.”

KÄNSLOSAMT Mariette om kampen för att bli gravid: “Läskigt”

Måns Zelmerlöws lyxresa i Grekland

Men nu har artisten varit på sin grabbresa och destinationen blev Grekland. Veckan verkar ha bestått utav en hel del lyx och flärd och på Instagram delar han nu med sig av privata bilder från resan.

Under bilderna skriver artisten att han har haft en fenomenal vecka i Grekland men att han nu längtar hem till familjen:

”Lämnar paradiset efter en fenomenal vecka med i Grekland. För att summera resan: Alpha, olympics, stand up paddle, Kavla upp, MIG, Orangina, Tåtrampning, Cava, Sharkfear, Takis&Melina, Ouzo, sunken city, sjösjuka, Moschofilero, grekiskt kaffe, solnedgång, nakedbad, en boj för mycket, Sweden’s defeat, grannar, quad bikes, Manolis, Tarantino, Dionyssos. Så glad att vi fick göra detta! Längtar tills jag får krama om familjen nu!”

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar efter TV4:s inslag om 9/11 i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Därför valde Peg Parnevik bilden med Filip Lamprecht som låtomslag

FOTO: Måns Zelmerlöw/Instagram, Ciara Zelmerlöw/Instagram, Henrik Montgomery/TT