LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Måns Zelmerlöw om pausen – nu avslöjar han orsaken bakom

25 mar, 2023 
Karriären går som på räls för den folkkära artisten Måns Zelmerlöw.
Men nu kan vi mötas av ett nytt besked – nämligen att han tar ett uppehåll.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Måns Zelmerlöws karriär går bara spikrakt uppåt och han är i full gång med sin första konserthusturné Vårskrik. Under våren kommer Måns besöka 20 olika städer i Sverige och framföra sin musik framför sittande publik.

Namnet Vårskrik har referenser till Astrid Lindgrens folkkära historia om Ronja Rövardotter och turnén har inspererats av den folkkära författaren.

Måns Zelmerlöws oro – avslöjandet i direktsändning

När Måns gästade Efter fem för att prata om sin turné var anspänningen total artisten berättade även att han också kände sig lite orolig.

– Femton år senare, jag har varit livrädd för att ingen ska komma, men någon kommer att dyka upp.

Måns berättade sedan att han kunde lugna sig med att flera redan har köpt biljetter och att visa konserter redan är slutsålda.

– Vi har premiär på fredag så tur är väl det, så det kommer att vara folk där.

Turnén verkar sälja som smör då Måns nyligen delade ett Instagram-inlägg, där han beskrev att han hade avklarat ännu en vecka med utsålda lokaler.

Annons

”Och så är ännu en Vårskrik-vecka över. Utsålda lokaler i Karlskrona, Kristianstad och Malmö, kan inte tacka er alla nog för att ni kom! Malmö var väldigt speciellt igår kväll då @slagthusetnoje var där jag gjorde mitt första ordentliga scenframträdande”, skriver Måns på Instagram.

Måns Zelmerlöw om pausen – berättar om beslutet

I samma inlägg kunde artisten även avslöja att han kommer ta en paus, som verkar varit efterlängtad.

”Nu har vi ett härligt tvåveckorsuppehåll, och sedan drar vi igång igen, skaffa dina biljetter till en av de återstående 10 föreställningarna så ses vi i april!”

Vad Måns ska göra på sin ledighet är oklart men vi kan tänka oss att han åker hem till familjen och spenderar tid med sin kära hustru och sina barn.

I somras blev Måns och hans kära hustru Ciara Zelmerlöw föräldrar till sitt andra gemensamma barn, Ossian som nu är ett halvår gammal. De har dessutom sonen Albert, 4, ihop och Ciara har sonen Archie, 6, från en tidigare relation.

FOTO: TV4

Annons