ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöw om relationen till Ciaras ex – sanningen bakom

08 feb, 2023 
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw
Under en tidigare relation fick Ciara Zelmerlöw sonen Archie.
Nu berättar Måns Zelmerlöw för Hänt om hur relationen till hustruns ex ser ut idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmorBrand logo
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

När Måns Zelmerlöw, 36, fann sin Ciara Janson Zelmerlöw, 35, hade hon en son från en tidigare relation. Pojken, Archie, 7, kom att bli Måns bonusson och tillsammans med Ciara har Måns nu även sönerna Albert, 4, och Ossian, som föddes i somras.

Måns Zelmerlöw berättar om relationen till Ciaras ex

– Nja inte just nu tror jag inte. Jag har alltid tänkt att jag skulle ha två barn och nu har dessutom en bonus också, sa då Måns.

Att Måns trivs bra i rollen som bonuspappa står inga tvivel kring, men hur ser egentligen Måns relation till Archies pappa ut? Jo, Ciaras ex har kommit att bli en person som Måns och Ciara kan samarbeta med.

Annons

– Ja absolut, vi har en jättebra relation och dialog. Så vi hjälper varandra, säger Måns i en intervju med Hänt.

Därför stoppas Måns och Ciara från att flytta till Sverige

Vad som däremot skiljer Måns och Ciaras ex är att Måns gärna hade bosatt sig i Sverige igen. Men på grund av Archies pappa blir det något svårt. Måns och Ciara har nämligen pratat om att flytta men vill självklart inte lämna sonen i England.

– Den diskussionen har vi haft sedan dag ett. Jag tror att på sikt vill vi absolut flytta till Sverige igen. Men eftersom att vi har delad vårdnad om Archie så det går inte nu, sa då Måns.

I nuläget pendlar Måns istället mellan Sverige och England så han genomför mycket av sitt arbete i hemlandet. Det är något han menar funkar relativt bra ändå eftersom familjen hittat ett sätt som funkar och har många nära och kära som ställer upp.

FOTO: TT

Annons