TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Måns Zelmerlöw om relationen med Carola Häggkvist

24 jan, 2020 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
måns zelmerlöw och carola
I december tvingades Måns Zelmerlöw ställa in en konsert med Carola Häggkvist.
Nu berättar han för Hänt hur deras relation ser ut idag.
Annons
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succénBrand logo
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succén

Artisten Måns Zelmerlöw, 33, har ett hektiskt år bakom sig. I somras gifte han sig med kärleken Ciara Zelmerlöw, 32, och i oktober släppte han albumet Time. Han har även haft fullt upp med sin egna julshow som bestod av 14 föreställningar på Grand Hotel i Stockholm.

Måns skulle också ha varit med i sångerskan Carola Häggkvists, 53, julkonsert Jul med Carola i december. Men bara timmar innan konsertens start kom Carola med ett dystert besked till fansen – Måns hade nämligen tvingats hoppa av och kunde inte medverka i föreställningen.

”Älskade vänner – en information till dagens konsert är att Måns Z är krasslig och kommer att ej medverka”, skrev Carola på sin Instagram vid tillfället.

Carola Häggkvists ord till Måns

För Hänt berättade Måns Zelmerlöws presskontakt Helene Wigren att anledningen till den inställda konserten var att artisten blivit sjuk.

”Han mår fint, men hans röst behövde vila några dagar”, skrev hon i ett meddelande.

Annons

Carola och Måns syntes dock tillsammans i TV3:s program Carolas advent, där man fick se att artisterna har en väldigt fin och nära relation. Carola Häggkvist passade på att gratulera Måns till bröllopet som hon närvarade vid i somras.

– En ny era har ju hänt i ditt liv. Du har både blivit pappa och gått och gift dig. Jag är så lycklig och glad för din skull, sa hon i programmet.

Carola och Måns under inspelningen av Carolas advent.
Carola och Måns under inspelningen av Carolas advent.

Måns Zelmerlöw om relationen

När Hänt träffar Måns på premiären av Pernilla Wahlgrens, 52, nya show Pernilla Wahlgren har hybris berättar han att han äntligen mår bättre efter en väldigt intensiv period.

– Det var en väldigt tuff höst och vinter jobbmässigt. Jag släppte en ny platta och gjorde allt under några månader, det var tufft men nu är det bra och taggad för en bra vår, säger han till Hänt.

Trots att Måns tvingades ställa in konserten med Carola avslöjar han att deras relation fortfarande är väldigt bra – och hintar även om att vi kan komma att få se mer av duon ihop i framtiden.

– Vi pratar om massa olika projekt som vi skulle kunna göra så det är fullt möjligt, säger Måns Zelmerlöw.

AV: Jonna Axelsson, Malou Wilson

FOTO: Karin Törnblom/TT, IVARSSON JERKER/Aftonbladet/TT

Annons