TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Måns Zelmerlöw nätdejtar med ny superkropp: "Jag är i mitt livs form"

19 feb, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Tidigare var Måns tveksam inför nätdejting. Nu surfar han på kärlekens våg med hjälp av Tinder.
Annons

Att Mello-aktuelle Måns Zelmerlöw, 28, spenderat en hel del tid på gymmet senaste tiden råder det ingen tvekan om. Lagom till schlagercomebacken visar han upp en ny sida av sig själv.

– Jag tränar mycket och är i mitt livs form, berättar Måns för Solo om sin vältränade kropp. Efter uppbrottet med ex-flickvännen Azra Osmancevic, 26, har Måns gått i terapi för sitt sexmissbruk. Vardagen ser i dag annorlunda ut.

Från en början var Måns skeptiskt inställd till nätdejting. Dock kom han att upptäcka att det faktiskt var ett roligt sätt att träffa nya människor på. I dag dejtar han frekvent med hjälp av en dejtingapp.

– Jag har testat Tinder, men jag har nog kommit fram till att jag inte kommer hitta min drömtjej där.

Humorn är ett måste och den helt klart viktigaste egenskapen Måns söker hos en partner. Osociala tjejer som saknar driv är ingenting för honom.

– Jag klarar inte av dejter där man känner att man måste hitta på nya frågor.

Hittills har de flesta träffar varit lyckade. Men för att undvika besvärliga situationer har Måns alltid en plan B i beredskap. Han möts nämligen hellre upp i en bar någonstans än att ses första gången på en intim middag.

– Man måste alltid ha en escape plan.

MISSA INTE:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons