LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Möllers kamp med sonen Viggo – sjukdomen ställer till det

22 feb, 2024 
Linn Seipel
måns möller och viggo möller
Måns Möller är en dedikerad pappa till sonen Viggo Möller och tillsammans ska de nu ta sig an en stor utmaning.
Nu hoppas Måns att inte sjukdomen ställer till det...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Komikern och programledaren Måns Möller, 49, har vi sett i bland annat program som Släng dig i brunnen, Time Out, Extra Extra och Cirkus Möller.

På det privata plan är Måns singel, sedan i vintras då han och exet Sophie Freij, 39, valde att gå skilda vägar. Sedan tidigare har Måns sonen Viggo, som hunnit fylla 18 år.

Viggo Möller har autism, något Måns varit väldigt öppen kring. På Idrottsgalan 2024 syntes de ihop på scen, då Måns fick motta Fairplay-priset för sina insatser med Viggo Foundation. En stiftelse som strävar mot att barn som Viggo, och barn med andra diagnoser ska få samma förutsättningar som andra för att idrotta.

Måns Möllers kamp för sonen Viggo – rätten att röra på sig

När Måns gästade Rix FM med Martina Thun kort efter, berättade han om lyckan i att få ta emot priset.

– Det betyder ju mycket för hela Viggo Foundation, jag är ju ansiktet utåt men vi har en tjej som jobbar med det här varje dag, i flera timmar. Vi har folk som står i regnet och snitsar löparbanor, beställer medaljer, folk ställer upp med mat och swishar pengar. Det ger ju energi till hela grejen.

Annons

Nu har både Måns och sonen Viggo tagit sig an en stor utmaning. De ska köra Vasaloppet! Viggo gör dock en kortare variant på innan, i förmån för Viggo Foundation. På sin Instagram berättar Måns mer:

”På tisdag kör vi! #viggosvasalopp45 Tack alla som drar i detta projektet dag o natt för att Viggo ska få lyckas @misshelenewigren@coachskog Bengt i Evertsberg @vasaloppet@viggofoundation Jonas Orsén i Mora m fl och alla ni som sponsrar!”

Måns Möller sjukdomsbesked – när allt står på spel

Nu har han dock stött på förhinder, Måns, vilket gör att han inte kan träna inför sin medverkan Vasaloppet. Han är nämligen sjuk, meddelade han under tisdagen i ett inlägg på Instagram:

”Skönheten o Odjuret ! Jag o @klarahammarstromm ska köra Vasaloppet! Jag ska bara bli frisk först följ oss på SVT Play första söndagen i mars !!!”

Det inte första gången Måns råkar ut när saker står på spel. För inte allt för länge sedan drabbades han också av akut tandvärk inför ett gig i Finspång.

”Jag har så jävla ont i munnen. Tror de e en visdomstand men vad vet jag!?! Idag blir det gig nr 18 på två veckor. Min kropp har börjat packa ihop. Men jäklar ikväll stänger jag den här turnén- ska bli kanonsköj - - tack alla som kommit . Nu ska jag jaga akuttidhos nån som kan lösa/ lindra detta! Aj aj aj”, skrev han då på Instagram.

Vi håller tummarna att du blir frisk, Måns!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons