måns möller

Måns Möllers sjukdomsbesked – vädjar till följarna: ”Har så ont..”

Måns Möller

Måns Möller har haft det fullt upp med sin stand-up turné och rest Sverige runt.
Men nu delar han med sig av ett nytt sjukdomsbesked.
”Har så ont..”, skriver han på Instagram.
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”
0:52

Efter reklamen: Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

(0:52)

Slå på ljud

Måns Möller, 47, är en svensk ståuppkomiker och programledare. Måns har medverkat i program som Time Out och har även varit programledare för såväl Extra Extra som Cirkus Möller.

Måns Möller debuterade som komiker 1999 i Släng dig i brunnen. 2002 vann han priset årets manliga komiker på Svenska Standup-galan.

Måns Möllers sjukdomsbesked: ”Har så ont..”

Måns har haft det fullt upp med sin stand-up turné och har rest land och rike för att uppträda på olika scener. På Instagram har han delat med sig av olika städer som han besökt och hyllat publiken efter hans framträdanden.

Nyligen delade han med sig av ett tråkig sjukdomsbesked. Det var innan ett gigg i Finspång som Måns berättade på Instagram att han hade så ont i munnen.

”Jag har så jävla ont i munnen. Tror de e en visdomstand men vad vet jag!?! Idag blir det gig nr 18 på två veckor. Min kropp har börjat packa ihop. Men jäklar ikväll stänger jag den här turnén- ska bli kanonsköj - - tack alla som kommit . Nu ska jag jaga akuttidhos nån som kan lösa/ lindra detta! Aj aj aj”, skrev han på Instagram.Efter gigget så tog Måns till Instagram för att tacka publiken.

”Finspång ni var helt sjuka i huvet!”

Måns Möllers sjukdomsbesked – vädjar till följarna

Nu morgonen efter gigget så verkar det inte ha blivit bättre för Måns och hans visdomstand. Nyligen tog han återigen till Instagram för att berätta att det har bara blivit värre samt bad sina följare om hjälp och frågade vart han skulle vända sig.

”Vaknade 04.51 har så ont i munnen att jag inte kan svälja. De e nåt tjall med tanden / tandköttet. Tror helt amatörmässig gissning de e en visdomstand.”

Flera följare har kommenterat och stöttat Måns, samt kommit med tips på vart han kan vända sig.

Detta låter jobbigt, vi hoppas att allt snart löser sig med munnen!

FOTO: Stina Stjernkvist/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN