TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Måns Möller har bestämt sig – nu lägger han av

19 feb, 2024 
Måns Möller
Måns Möller slog igenom på 90-talet som ståuppkomiker.
Under åren har han rest runt i landet på flertal standup-shower.
Men nu kan Måns komma med ett ödesbesked för framtiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alla hjärtans dag - så firar kändisarna: ”Med en påse Polly”Brand logo
Alla hjärtans dag - så firar kändisarna: ”Med en påse Polly”

Måns Möller, 49, är en svensk ståuppkomiker och programledare. Måns har medverkat i program som Time Out och har även varit programledare för såväl Extra Extra som Cirkus Möller.

Måns Möller debuterade som komiker 1999 i Släng dig i brunnen. 2002 vann han priset årets manliga komiker på Svenska Standup-galan.

Måns Möller är högaktuell än idag och under 2024 återvänder han till scenen med ny soloföreställning ”Mitt Perfekta Liv” som har premiär 14 mars 2024 på Nya Cirkus i Stockholm.

Måns Möller har bestämt sig – ödebeskedet för framtiden

Men denna turné kan bli Måns sista. Något som han berättar om i P3 Morgonpasset. Det är när gänget i studion kommer in på Måns kärleksliv och vad han letar efter i en partner som han berättar att han är trött på att resa runt.

– Ska jag vara helt ärlig, det här blir min sista turné som jag gör.

– Jo jag tror det på riktigt. Jag är trött på att kuska runt. Jag vill träffa en äldre rik kvinna som kan försörja mig. Det är det. Kommer ni ihåg Anna Nicole Smith när hon blev ihop med den där miljardären. Jag är ju lite Sveriges Anna Nicole Smith, jag är ärlig med det där.

Måns Möller om uppbrottet från Sophie Freij

Måns kärleksliv har varit hett omskrivet, i början av året gick han ut med beskedet att han är singel. I Rix FM med Martina Thun berättade han om uppbrottet från Sophie Freij.

– Ja, dels är det ju att nu är jag ju singel igen, det är ju superkris. Det är väldigt krisigt. Sedan så har jag tänkt lite på vad jag vill ha och jag pratade lite om det här i tv och då blev det ju stora rubriker, sa Måns då.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons