LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Möller om träffarna med de yngre kvinnorna – stora missförståndet

30 mar, 2024 
måns möller
Måns Möller vädjar om hjälp.
Enligt Måns Möller så kommer det fram en hel del yngre tjejer till honom på krogen.
Men det blir inget napp för komikern. Anledningen bakom? Ett uttalande som han gjort själv..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem av Martin och Fanny Melin har hånglat med en kändis?Brand logo
Vem av Martin och Fanny Melin har hånglat med en kändis?

Måns Möller är en storfavorit hos svenska folket – och så även hans son Viggo. Måns har varit öppen med sonens autism och Viggo har medverkat vid sin sida i olika offentliga sammanhang.

Relationen med Viggos mamma gick i kras när sonen var tre år, enligt Måns själv som en följd av sonens autism. Det var inte lätt med Viggo när han var liten och förhållandet tog stryk.

Viggo och Måns.
Viggo och Måns.

Nu uttalar sig Måns om relationen till Viggos mamma igen – och så även en okänd bonusson. Han säger att bonussonen också hamnade i kläm, då Viggo behövde så mycket tid och energi.

Annons

– Jag hade bonussonen Isaac med min exfru och sedan fick vi Viggo. Ska man träna det ena barnet 30 timmar i veckan så blir det ingen tid över till det andra. Då blir det en konflikt. Men jag hade tunnelseende och kände att vi måste få Viggo så bra som möjligt och det blev inte hållbart, säger han till Aftonbladet.

Måns Möller om livet som singel – och unga kvinnorna som kommer fram

Sedan dess har Måns haft en annan lång relation som nyligen tog slut.

– Det är superdeppigt att vara singel. Att sitta själv med fingrar som luktar gamla ostbågar är inte fräscht. Nu måste jag ta tag i det, säger han till tidningen.

När han gästade Carina Bergfeldts talkshow avslöjade han att han var nybliven singel och samtidigt passade han på att skämtsamt efterlysa ”äldre rika damer”.

– Jag skämtade ju om det hos Carina Bergfeldt, att jag vill vara en toyboy och att jag inte är dyr i drift. Jag kan ligga för ett Happy Meal, jag behöver inte ens maten utan nöjer med mig leksaken. Sedan dess har det regnat in DM:s från gamla damer. De kan skriva ”hej, jag är äldre och singel, men jag är inte rik”. Det här skämtet drogs ett steg längre än vad som var meningen.

Detta uttalande verkar ha ställt till det för komikern. Enligt honom själv har ”yngre tjejer” kommit fram till honom och sagt att det inte är någon idé för dem att försöka, då han sagt att han vill ha äldre kvinnor.

– När jag är på Riche och det kommer fram yngre tjejer kan de säga ”vi har hört att du bara gillar äldre tjejer”. Jag är så blyg så jag vågar inte säga emot – så det här skämtet stod mig väldigt dyrt.

FOTO: TT

Annons