LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Möller i brutal olycka – nära döden ”Livrädd”

14 mar, 2024 
Måns Möller har cyklat på många ställen runtom i världen – men det har också lett till skador...
Nu berättar han om en otäck olycka.
”Jag har inte tid att oroa mig”, skriver han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”Brand logo
Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”

Måns Möller, 49, är högaktuell med sin nya show Mitt perfekta liv som har premiär ikväll på Cirkus i Stockholm. Showen är en humorföreställning och handlar om om autism, singelliv och världens längsta 40års-kris.

Att autism är med i showen beror på att Måns son Viggo Möller,18, har det. Att hjälpa barn med autism är något som Måns brinner för rejält. Han har även startat stiftelsen Viggo foundation som jobbar för att att barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF diagnoser) ska få ett aktivare liv.

Och Måns har kommit långt på den resan. På Idrottsgalan tidigare i år fick han Fair play-priset och några veckor senare åkte han Vasaloppet i syfte att samla in pengar till stiftelsen.

Måns Möller visar upp otäcka skadan

Men det är inte det enda Möller har för sig. Måns åker också på farliga cykel-äventyr för att samla in pengar till Viggo foundation.

Annons

Och ibland är olyckan framme. Som till exempel år 2015 när Måns cyklade omkull i USA.

”Ibland cyklar jag omkull (bild från USA 2015) men trots gipsad hand ,brutna fingrar o spruckna revben brukar jag gå i mål!”, skriver Måns på Instagram.

Måns Möllers egna ord om farliga cykelolyckorna

Denna skada är dock inte det enda Måns varit med om. Faktum är att det är helt tvärtom.

”Du kan skriva en hel telefonkatalog om mina cykelskador!”, skriver Måns i ett meddelande till Hänt.

Måns berättar om en gång – då han faktiskt blev väldigt rädd.

”Enda gången jag blev riktigt rädd var när jag blev påkörd av en lastbil i Ryssland. Men lite får man offra - mitt världsrekord jag tog den resan 2017 står sig än idag i Guiness World Book of Records. Jag har inte tid att oroa mig för jag måste äventyra på o dra in pengar till viggofoundation.”, förklarar han för Hänt.

I somras var olyckan framme igen, men då var dock inte en cykel inblandad. Då var han på Peak Lenin som ligger 7 134 meter över havet.

”Då lossnade båda ankare när vi klättrade nerför berget . Det är det närmaste döden jag varit det var läskigt för jag är ingen riktig bergsklättrare och höll på att inte komma ner levande från berget som ligger i Tadjikiztan- Kirgizistan”, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons