LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Möllers hemliga kärlek – har varit ett par i två år

06 jul, 2017 
AvHans Shimoda
Vill man hålla något hemligt bör man be Måns Möller om råd. För de senaste två åren har han lyckats hålla sin flickvän hemlig.
Annons

Komikern Måns Möller, 42, har nyligen gått igenom ett eldprov av guds nåde. Han och några vänner cyklade 600 mil genom hela Europa på 29 dagar och satte därmed hastighetsrekord och kommer att sätta avtryck i den åtråvärda Guinness Rekordbok.

Varför gjorde han då detta?

För sin 11-årige son Viggo som är autistisk och som han startat Viggo Foundation för. Stiftelsen hjälper familjer med sjuka barn att till exempel kunna idrotta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Måns Möller har haft stort stöd hemifrån av sin hemliga flickvän och sambo Sophie Freij, 34, som har hejat och stöttat hemifrån den gemensamma våningen på Lilla Essingen i Stockholm.

Paret har varit tillsammans ganska länge, men hållit en låg profil. Tills nyligen då de valde att komma tillsammans på Humorgolfens bankett i Stockholm.

– Vi har varit tillsammans i ungefär två år. Vi bor tillsammans och det känns bra, säger Måns med vissa inlägg från Sophie.

De är fåordiga, men skrattar när frågor om förlovning och annat kommer på tal.

Annons

– Först ska hon ta grönt kort, sen blir det förlovning. Vi tar det i rätt ordning, säger golfentusiasten Måns.

Även frågor om barn får hänga i luften.

– Man vet aldrig vad som händer i livet, säger Sophie hemlighetsfullt.

Måns Möller och flickvännen Sophie Freij. Foto: Hans Shimoda

Hon är mer öppenhjärtig när det kommer till sin pojkväns kvalitéer. På frågan vad som är det bästa med Måns så blir hon lyrisk:

– ALLT! Han är omtänksam och snäll och har världens största hjärta!

Humorgolfen startades av Måns komikerkollega Hasse Brontén. En tävling vars intäkter i år gick oavkortat till Viggo Foundation.

Måns har tidigare varit tillsammans med Sara Ulvenå, 43, som han har sonen Viggo tillsammans med. Våren 2012 blev han tillsammans med Olivia Secher, 31, men den relationen tog slut 2015 och sedan cirka två år heter alltså komikerns kärlek Sophie Freij.

FOTO: Hans Shimoda, Ibl

Annons