LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Möllers tunga beskedet gällande autistiska sonen

12 apr, 2017 
Johnny Axelsson
Måns Möllers son lider av autistiskt syndrom och ber till högre makter om lite extra energi när sonen blivit av med hjälp.
Annons

Komikern Måns Möllers son Viggo, 11, fick för nio år sedan diagnosen autistiskt syndrom. Nu ventilerar han sin frustration mot den svenska systemet – och ber om hjälp. Detta skrev Måns först på Twitter och nu på sitt Instagramkonto:

Vänner! Min son har nu blivit av med all ledsagning och nu drogs färdtjänsten in. Finns det någon jurist som mot ersättning kan hjälpa mig?“.

Jag är precis som alla andra funkisföräldrar tvungen att ta fighten för min älskade unge. Ibland ber man bara till högre makter om lite extra energi!“.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Måns Möller upplever att situationen för människor med funktionsnedsättning, och deras behov av eller rätt till hjälp och stöd, har försämrats över tid, skriver Aftonbladet.

Annons

– Det är lite förvånande att det är med en socialdemokratisk regering som det har blivit så mycket sämre för funktionshindrade i Sverige. Jag hade haft lättare att förstå om det varit en ond kapitalist som försökte spara in på barn, men det här är lite förvånande tycker jag, säger Måns till tidningen.

Måns Möller vädjar om hjälp.

Innan komikern fick barn såg han det som livets stora mardröm att få en utvecklingsstörd son. I dag är Viggo det finaste han har.

– Jag vet att Viggo aldrig kommer att bli vd för ABB, men han ska ta mig tusan bli Sveriges gladaste autist. Och få åka så många häftiga bilar det någonsin är möjligt, har han sagt i en intervju med Hemmets Journal.

Annons

Nu verkar Måns ha fått tag på hjälp och på Twitter skriver han:

Sitter hos en fantastisk jurist som vill vara anonym. Han vägrar ta betalt. “Jag vill bara hjälpa din son” ❤️

Foto: IBL

Annons