ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malou von Sivers första ord om bebislyckan: ”Det största”

13 sep, 2022 
Malou von Sivers och Sebastian von Sivers Haage
Malou von Sivers och hennes make har blivit farföräldrar för första gången.
Nu berättar Malou om den enorma lyckan.
”Det största!” säger hon överlycklig till Hänt.
Annons
Malou von Sivers stora glädje: ”Det största”Brand logo
Malou von Sivers stora glädje: ”Det största”

Den så folkkära programledaren Malou von Sivers, 69, är sedan 1993 gift med sin make Steen Haage. Paret träffades 1978 och har tillsammans tre barn – Sebastian von Sivers Haage, Malcolm con Sivers Haage och Julia von Sivers Haage.

Det var tidigare i år som Malou kom med den glada nyheten att de skulle få sitt första barnbarn då deras son Sebastian och hans flickvän väntade sitt första barn.

– Vi får faktiskt vårt första barnbarn i sommar. Det blir otroligt kul. Ett nytt kapitel. Det är Sebastian, vår äldsta son, som ska få barn, säger Malou i en intervju med Expressen.

Malou hade redan då sina aningar om hur hon skulle bli som farmor.

– Jag tänker att jag ska bli en väldigt närvarande farmor som tänker på att ta tid och gå långsamt när jag hämtar på dagis. Det är den uppgift man har som mor- eller farförälder. Vi ska stanna och titta på någon liten myra som kryper förbi, och inte titta på klockan hela tiden.

Sonen Sebastian gick i samma fotspår som sin mamma

Malous äldsta son Sebastian som nu fått sitt barn har gått i samma fotspår som sin mamma och har jobbat på Nyhetsmorgon. Dessutom är han producent för Efter fem.

Annons

Just nu är han tillbaka på sitt jobb på Efter fem men när Hänt träffar Malou på Kristallen så berättar hon att han snart kommer att vara pappaledig igen.

– Han har varit pappaledig, men nu är han igång med Efter fem igen, men sen ska han vara ledig. Jag tror han längtar hem varenda sekund faktiskt, säger Malou med ett stort leende på läpparna.

Malous fina ord om att bli farmor: ”Det största!”

Malou och Steen har alltså fått sitt första barnbarn och för Hänt berättar Malou att lyckan är total – även om hon kände sig gammal när hon först fick den fantastiska nyheten.

– Det är det största, att bli farmor. Först lät det väldigt gammalt, att bli farmor. Sen får man den här lilla i sina armar och då blir det kärlek direkt. Det är fantastiskt!

Och Malou strålar verkligen när hon berättar om familjens lilla nytillskott. Det är en pojke som heter Charles. Och tydligen ska lillen vara väldigt lik sin pappa när han var liten.

– Han heter Charles, han är väldigt lik min son när han var liten, berättar Malou.

Så underbart med en bebis i familjen!

FOTO: Jonas Hessman/TT

Annons