Idol 2023 marknadsföring banner

Malou efter tio kommer tillbaka – Malou von Sivers egna ord om glädjen

06 feb, 2021 
Malou efter tio är tillbaka – till tittarnas stora förtjusning.
Nu berättar Malou von Sivers själv om glädjebeskedet.
Annons
Allt om Maria Forsblom
Allt om Maria Forsblom

Malou von Sivers är en av Sveriges mest kända programledare. Hon har länge varit en TV4-profil och i flera år har hon lett sitt egna program Malou efter tio, som visas efter Nyhetsmorgon på förmiddagen. Programmet har blivit en självklar del av många tittares vardag och programmet tar upp olika ämnen varje dag och bjuder alltid in spännande gäster.

Sedan programmets start för femton år sedan har inte mycket ändrats – då konceptet verkar vara en höjdare som det är. Men i januari 2017 valde TV4 att förlänga programmets sändningstid från en till två timmar.

Recept.se Nyhetsbrev

Sedan dess har det rullat på som vanligt, till tittarnas stora förtjusning. Men nu var det däremot länge sedan ett nytt avsnitt visades – då det enbart visats repriser nu under två månaders tid.

Den 11 december 2020 sändes det senaste avsnittet av det populära programmet.

På Instagram berättar programledaren om den glada nyheten att hon nu är tillbaka i tv-rutan med nya spännande avsnitt.

Annons

– Hej allihopa. Alldeles snart är vi igång igen och vi har en jättespännande säsong. Jag sitter här och pustar ut lite tillsammans med min valp som har blivit ganska stor nu, Juni, säger Malou i videon.

Det kommer första veckan att innehålla

Hon ger även besked kring hur den första veckan kommer att bli och vilka som kommer att gästa programmet. Bland annat blir det hundar, Anders Bagge och en djupdykning i landets tvillingregister.

– Sverige är världsunikt med sitt tvillingregister och under veckan ska ni få möta tvillingar, forskare och så ska vi försöka få svar på frågan om man kanske genom tvillingregistret kan hitta svar på gåtan om covid. Varför smittas vissa, andra inte. Varför dör vissa medan andra knappt känner att dom har viruset i sig, säger hon.

Den nya säsongen har premiär måndag den 8 februari.

Annons